tiistai 23. syyskuuta 2014

Tokoilemassa

Vaikka tuuli puhalsi kovaa ja oli muutenkin viileetä lähdettiin Haavistolle seurakavereiden kanssa tottisteleen kun olin luvannu mennä. 

Ensin autoin Minnaa ja tehtiin sen lapukalle purkkien avulla ohjatun suuntia. 

Tein kentälle taas z:n ja yks ylimääräinen merkki sekaan. Eli meidän reeni alko jälleen seuraamisella merkkien ympärillä ja ekassa setissä Trip oli remmissä. Ei tarvinnu oikeestaan ollenkaan huomauttaa vaan seuraaminen oli tosi sievää. 

Otin pitkän luoksetulon suorana tulona ja kutsuna käytin nimee eli sitä mitä oon käyttäny kokeessakin. Hieno ja nopee luoksetulo ilman stoppien ennakointia. 

Sitten ruudussa makaamis käskyn vahvistusta. Kun en käyttäny merkkiä niin alko vähän kierrokset karkaan joten tein kaukoja ennen lähetystä ruutuun. Ekalla kertaa ei meinannu maahan käskyä kuulua koiralle asti joten tarvi vähän tätä vahvistaa. Välillä kun meni maahan ruudussa tein kaukon vaihtoja ennen palkkaa eli koira ei koskaan voinu olla varma tuleeko palkka vai joku uus käsky, pysyy silläkin mieli virkeenä. 

Sari teki meille tunnarin ja se oli ympyrä. Nopeesti nousi oma, mutta se ote on vähän turhan hellä, mutta nyt kapula pysy suussa mulle asti. 

Koira autoon hetkeks. 

Sitten vielä seuruuta ilman remmiä ja nyt kyyläämistä tuli esiin mutta sanomalla ja kun lopetti tekemisen niin alko asiat korjaantuun. Tehtiin myös kaikki vaihdot läpi mutta niin että kun tuli hyvin ja rauhassa seuruuseen niin sai palkan. Palattiin takas ennen seuraavaa kulmaa ja homma jatku, hyvää settiä tuli. 

Reenien jälkeen kunnon lenkille. Illan reeneihin olin oikeen tyytyväinen, vaikka tuli koomailua niin sain sen korjattua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti