sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikon tapahtumia

Tiistaina mentiin tauon jälkeen reenaan tokoo seurakavereiden kanssa Haaviston kentälle. Huomas että taukoo takana, sillä multa jäi reenikamat kotiin, onneks kaverilta sai lainaan tarvittavia tavaroita. 

Ensin tehtiin ruutua ja merkki oli hieno ja täysin suora. Jäi taas ruudussa etureunaan ja maahan vasta toisella käskyllä. Joten muutamia toistoja asian kanssa. Vielä myöhemmin otettiin paikkaa targetin kautta ja hyvin löysi taas paikan taaempaa ruudusta. 

Sitten tehtiin seuruuta ja z:taa. Nyt istumiset onnistu heti ekalla eli tauko tehny hyvää. 
Tehtiin ohjattu ja molemmille puolille eikä mitään virheitä. 
Luoksetulo oli todella hieno ja stopit oli napakat ja nopeet. Ja vielä luoksetulo läpijuoksuna ettei jää ennakoimaan stoppeja ja hienosti tuli suoraan. 
Varsin tyytyväinen näiden reenien jälkeen. 

Torstaina mentiin Kaislalle paimentaan ja otettiin kolme pässiä matkaan ja mentiin pellolle. Oltiin apila-heinäpellolla ja Kaisla ja Wool oli tolppana. Eka kaari oikeelle lähti taas vähän lujaa ja stoppasin sen ja uus lähetys, hyvä kaari ja nosto. Wool haki sitten meiltä lampaat ja Trip oli tosi rauhallinen eikä mitään ongelmaa olla tolpalla. 
Toinen haku vasemmalle ja nyt jotenkin koira oli ihan kadoksissa ei menny kaarta loppuun, näytti että ei uskaltanu tehdä loppuun. Sitten se pariin kertaan karkuutti lampaat, mutta onneks oli Wool apuna. 

Sitten Kaisla päätti että käydään vaihtaan lampaat viimeks tulleisiin kun ovat vielä varsin "liukkaita". Matkalla tein päätöksen että jäädään pienempään tarhaan ja koitetaan avata koiran lukko. Otettiin uudet pojat kehiin ja ensin vähän lähellä työskentelyä ja sitten kun se alko sujuun otettiin kulmasta toiseen hakua ja kuljetusta mulle. Hienosti lähti pelaan ja koiran silmiin sytty ihan uus ilme ja se alko itekkin pitään pojat kasassa kun aina välillä joku koitti karata. Aivan mieletön asenne töihin ja ei meinannu lopettaa. Pidettiin tauko ja jatkettiin vielä jonkin aikaa ja koira teki super hienoo työtä!! Jes lukko avattiin!

Mentiin Kaislalta mun vanhemmille hakeen mun mattoja ja kattoon Eetua. Se oli kasvattanut jalkoja ja päätä varsin paljon viikossa. Itsepäinen pieni koira, hauska pakkaus!

Perjantaina agireenit ja Trip oli loistava! Sen kanssa on kyllä niin magee aksata, kunhan saatais se a:n alastulo kuntoon. 

Lauantaina lähdin Huittisen Annen kanssa Nokialle näyttelyyn ja esitin Niitin. Niitti sai Erin mutta ei Sa:ta, olin tyytyväinen miteb hienosti neiti mun kanssa pelas. Veli Pärrä siivous sitten pöydän eli sai Serin ja Ropin!

Merja tuli pyytään lennosta esittään sen lakenoissia veteraani kehään ja ryhmäkehään ja toki lupasin kun Anne meni Pärrän kanssa ryhmäkehään. 

Veteraani kehässä tuomari melkein valitti meidät jatkoon mutta ei kuitenkaan. Sitten siitä vauhdilla ryhmän kokoomakehään. Tuomarina oli Lena Danker joka arvosteli myös mudit. Huomasin että jo kokoomakehässä tuomari oli kiinnostunu Islasta. Ensin meidät valittiin kahdeksan parhaan joukkoon ja sitten siitä vielä päästiin neljän joukkoon. Ja hitsi vieköön lopulta Isla oli RYP4!! Onnee Merja hieno veteraani 10 vee!

Lauantaina otettiin koottavaa pk-hyppyä. Tein pelkkiä paluuhyppyjä kapulan kanssa  ja meni hyvin ja korkeus ensin jotain 80cm. Sitten. Nostin 90cm ja ensin paluuhyppyjä ja sitten otettiin ihan koko hyppynouto muutamaan kertaan. Hienosti homma pelaa ja koitetaan nyt nostaa se sinne metriin. 

Sunnuntaina oli alueellinen valmennus ja oltiin Takkujen kentällä. Rata oli taas vaativa kuten aina mutta näin se pitää ollakkin. Tehtiin hienosti töitä ja Tero sano että joskus Trip vois hypätä vähän vähemmällä teholla kun se tekee kaiken aina 110% teholla :) Sen jarruttamiseen hypylle saa mennä oikeesti varsin agressiivisesti että se ottaa jarrun huomioon. Tykkään kovasti kun se on tollanen tehopakkaus vaikka siitä sitten tulee omia "ongelmia" mutta enemmin näin kun että sitä sais perässä vetää, vaikka en sellasella koiralla kyllä ees aksais :)
Takaaohjaus suju vähän paremmin kuin viimeks mutta enemmän sitä pitää reenata. A on meidän murhe kun siinä silmänkäyttö tulee vahvana esiin ja Terokaan ei heti keksiny että mitä sille tehtäis. No tätä pohditaan ja reenataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti