torstai 17. huhtikuuta 2014

Pk-tottisreenit

Iltasella lähdettiin Mutalaan reenaamaan, oltiin sovittu Sarin ja Sabinan kanssa reenit. Tripille ei ammuttu tottiksessa kun oon ampunu sille vaan mettässä.
Otettiin ensin Ukko ja Trip kentälle kun kummallekkaan ei ammuta vielä kentällä.  Trip meniensin paikkamakuuseen ja hyvä oli tätä testata taas silleen että koira ssuoraan autosta makuuseen. Välillä siirryin Sarin kans henkilöryhmään ja se ei aiheuttanu Tripille ongelmaa. Makas todella rauhassa vaikka pidin sen maassa vielä Ukon hyppynoudon ajan. Ainoo virhe oli että kun menin sitä nostaan siirty lonkalle mutta sitä ei Sari nähnyt.

Tottiksessa tehtiin kaavio läpi ja ajoittain kontakti hiukan hapuili mutta ei mitään pahaa. Istuminen oli ollut tosi hyvä ja maahanmeno oli nopee. Luoksetuloon mun pitää nyt löytää käsky mikä ei liity tokon sillä ennakoi stoppeja. Tasamaanoudossa sai taas vääntää silmän käytön kanssa mutta siitä selvittiin.
Telineelle siirtymistä ei olla vielä harjoteltu ja pongashan se ne kapulat joten sitä reenattiin muutamaan kertaan. Hyppynoudossa este ei ollu täys korkee, sillä en oo sitä vähään aikaam ottanu. A-estettä ei tehty ollenkaan kun sitä ei oo tehty kuin loivalla esteellä.

Muut koiruudet reenas välissä ja mä olin ampujana Sarille ja Sabinalle joten Trip kuuli paljom laukauksia kun auto oli kentän laidalla.
Lopuks tein ekaa kertaa pitkällä matkalla eteenmenoja. Ensin vietiin lelu yhdessä ja noin kentän puolestavälistä lähetin sen lelulle ja hitsi mikä vauhti ja suora hyvä eteneminen. Tokalla kertaa vietiin vielä yhdessä mutta nyt otettiin reilu kentän mitta matkaa ja taas eteni suoraan ja lujaa! :) Saas nähdä kuinka hyvin tulee totteleen maahan käskystä mutta kun tosta vauhdista putoo maahan niin se on näyttävä liike!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti