lauantai 26. huhtikuuta 2014

Jäljellä

Tänään suunnattiin taas metsään ja jälkihommiin. Harmitti kun tajusin matkalla että pyssy jäi kotiin sillä tarkotus oli taas ampua ennen jäljestystä, no ens keralla taas. 

Jälki lähti jälleen janalta mutta nyt janan vasemmalta puolen kun kaikki oon tehny oikeelta tähän mennessä. Jälki oli jotain 500-600m luokkaa, hitto kun mun sport tracker on nollannu ittensä ja en oo saanu asetuksia paikalleen. 
Jälki sisälsi kolme kulmaa ja viis keppiä. Hienosti Trip ilmaisee kepit, ottaa suuhun ja laittaa maahan. Se jopa yllätti mut ekalla kepillä kun en ite sitä merkistä huolimatta tajunnu. 

Janan alussa koira jo tiesi homman nimen ja nätisti nosti jäljen ja lähti rauhallisesti eteenpäin. Hauska oli huomata että ekan kepin jälkeen alko vauhti kasvaan joten mulle jäi jarrumiehen hommat. 

Nyt ei ajeltu kulmiakaan pahemmin yli, viimenen meinas mennä pitkäks mutta asia korjattiin. Hauska oli tänään huomata että kun meinas mennä pariin kertaan kepin yli niin kun sai hajun siitä niin ite jäi ettiin ja ilmas sen!

On se hauska kaveri ja ihana kattella kuinka palkkaantuu tekemisellä. Sai kyllä makupalan joka kepillä ja nännikumin jäljen päätteeks leluks. Hyvin on oppinu että lelu tarkottaa että homma loppuu eikä koita mennä takas jäljelle. 

Tehtiin vielä lenkin päälle vähän tottista ja hienoo oli seuraaminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti