sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Janakkalasta TUPLAnolla

Aamusta lähdettiin kohti Janakkalaa sillä meillä oli agikisat ja maksit alotti klo 9.00. Tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Pertti Siimes. 

Ensin alotettiin agiradoilla ja eka rata näytti mukavalta kävelyn jälkeen, mutta kun ensimmäiset koirakot pääsi radalle huomattiin että ei se ihan niin simppeli ollukkaan kun miltä ensin näytti. Meillä pysy suunnitelmat hyvin hallussa ja tehtiin meidän ihan eka nolla!! Mä olin fiiliksissä!


Sitten vuorossa toinen agiarata ja se oli periaattessa eka rata toisinpäin muutamalla pienellä muutoksella. Tällä radalla parissa kohtaa mun suunnitelma ei pitäny mutta koiran estehakusuus pelasti päivän ja TUPLAnolla oli totta!


Hyppärillä oli sopivasti vauhtia ja haastetta. Mun suunnitelmat piti tokavikalla esteelle asti ja kun jouduinkin ottaan koiran toista kautta kun suunnittelin niin jäin eteen ja rima alas. No ihan oma moka, aika oli -5,38 joten ihan hyvää menoo koko päivän. 

Janakkalassa oli käytössä merkkivalo puomin molemmissa päissä ja ei jääny siten jossiteltavaa kontaktien kanssa puomilla. Sen mitä sitä seuraa niin hyvin näytti pelaavan. 
Kotimatkalla poikettiin mäkkärissä ja Trip sai juustohampparin minkä oli ansainnu, olis kyllä voinu saada kaks sen verran hieno oli tänään!

Eilen meillä oli todella hyvät alueellisen reenit ja torstaina Harrin reeneissä tehtiin 32 esteen rata läpi vitosella, joten hyvin menneet reenit tuo hyvää tulosta. Ens lauantaina kisataan Liedossa neljällä radalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti