maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tokon SM-kisat

Lauantaina kello soi aamulla 03:56 ja oli aika lähtee koirien kanssa lenkille. Noora tuli hakeen meitä 04:50 jotta päästään tien päälle ja kohti Pieksämäkee. Kaikkee hullua sitä tulee harrastusten eteen tehtyä :)
Kun päästiin perille kahdeksan aikaan oli lämmintä jo +26 joten kuuma päivä oli tulossa. 
Lauantaina ohjelmassa oli joukkuekisa ja meidän suoritukset oli jaettu kahteen kehään. Ensin oli paikkamakuu ja se meni meillä todella hyvin sillä saatiin siitä 10. 
Sitten oli jokin aika odottelua ja toisessa kehässä ekana oli seuraaminen ja omasta näkövinkkelistä se ei näyttänyt ihan parhaalta mutta kuulemma kehän ulkopuolelta se oli ollut siisti ja tasainen. Ilmeisesti myös tuomarista sillä saatiin 9.
Sitten vuorossa luoksetulo ja Trip ei yhtään ennakoinu stoppeja joten jotain hyvää oon saanu aikaan, tulos 9.
Tämän jälkeen hyppy ja valittin ison kapulan jossa on isot laipat jotta näkyy nurmikolta. Heitin sitten ihan törkeen vinoon hypyn oikeelle puolen, olin varma että Trip ei hyppää palatessa, mutta toisin kävi ja koira teki hienon noudon hyppyineen ja arvosana 9.
Kehän viimeinen liike oli tunnari ja katoin että palikat katoo aikalailla nurmikkoon. Jostain syystä Trip jäi ettiin omaa vain oikeelta puolen eikä menny puolenvälin yli ja tietty oma oli vasemmalla. Arvosana 0.

Sitten tuli pidempi tauko ennen seuraavaa kehää joten mentiin teltalle huilaan. 
Ruudussa näytti olevan paljon ongelmia sillä koirat ei meinannu erottaa keltasta ruutua nurmikolta. Tripillä ei ollu ongelmia löytää sitä kun virittelin sen ruutuun. Lähetyksessä nukuin ja käskytin koiran pysähtyyn liian myöhään ja kun käänty ruudussa puolet koirasta oli yli takarajasta. En tarpeeks nopeesti korjannu ja koira meni jo maahan. Seuraamiseen tuleminen oli tosi hyvä, joten harmitti tää nollaus!
Seuraavana liikkeestä istuminen ja meillä tuli tosi nopee maahanmeno, joten 0.
Metallinoudossa oli vauhtia ja siitä 7.
Kaukoissa jähmi ekassa istumisessa mutta muuten siistit vaihdot mutta arvosana vain 7,5.
Tuomarin kommentti oli että vauhtia ei tästä koirasta puutu :)
Tulos yhteensä 182 pistettä, mutta saatiin arvokasta kokemusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti