maanantai 22. heinäkuuta 2013

Alueellinen valmennus

Lauantaina oli vuorossa jälleen alueellinen valmennus Tripillä eli tän kuun yksi kohokohta =) Oltiin taas Tamskin kentällä Niihamassa ja naureskelin että mitähän nyt hajoo autosta sillä kesäkuun reeneissä hajos etujousi lopullisesti. No onneks näyttää siltä että siitä kuoppatiestä selvittiin ilman autoon tulleita vaurioita.

Tero oli tehny varsin haastavan radan ja siinä tais olla 26 estettä. Kun tutustuttiin yhdessä rataaan niin melkein mitään mun suunnitelmia ei hyväksytty tai ne ainakin torpattiin ihan jollain toisella suunnitelmalla =) Mä jo sanoin että lähden kotiin kun ei mikään kelpaa, mutta onneks mua ei päästetty sieltä kotiin.

Trip on kyllä kehittyny huimasti Harrin koulutuksissa ja samoin minä ohjaajana olen kehittyny paljon, tuo pieni koira opettaa kyllä! Tero tykkäs kovasti näkemästään ja sano että Tripille on tullut yks loikka lisää vauhtia sitten viime kerran ja nauro että kuinka paljon tohon koiraan voi tulla vielä lisää vauhtia. Sitä kyllä ihmettelen itekkin sillä lujaa mennään ja mageeta jos mennään vielä lujempaa, sillä sitten meillä on mahkuja joskus olla suomen kärjen vauhdissa!

Eka setti oli taas sen kymmenen minuuttia ja en olis kyllä ikinä uskonu, mutta me päästiin koko rata läpi! Toki se tuli muutamassa osassa mutta kuitenkin. Tero kannusti kovasti tekemään nopeita ja rauhallisia ohjauksia, kun koira lähtee niihin ihan älyttömän hyvin ja hienosti se kääntyy hypyn päällä uuteen suuntaan, kun osaan jo ajoissa sen sille kertoo. Pienet "tyrkkäykset" hypyillä mitä mennään takaa on tosi toimivia, sillä niillä koira suuntaa hyppynsä niin hienosti että ottaa hypyn takana oikeen suunnan eikä tarvi sen kummemmin vääntää.

Reenien jälkeen kerroin Terolle, että ilman hänen ja Harrin koulutusta en kyllä olis ton koiran kanssa siinä missä ollaan nyt. Ja en kyllä oliskaan, sillä ihan varmasti olisin omalla sähläämisellä pilannu koko koiran, mutta nää kaks miestä osaa koulututtaa meitä just silleen mitä me tarvitaan ja tulosta syntyy. Onneks Tero jatkaa meidän kanssa tota alueellista, että saadaan jatkaa sen kanssa hyvää reenaamista. Ja Harri ei onneks oo meitä vielä heittäny ryhmästä ulos, joten saadaan sitäkin laadukasta koulutusta lisää =)
Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti