maanantai 22. heinäkuuta 2013

Agikisoja

Viime viikon perjantaina osallistuin ekaa kertaa agirotuun kisaajana, oon yhden joukkekisan kerran menny mutta siinäpä se. Nyt Tripin kanssa osallistuttiin kolmelle radalle joista kaks agia ja yks hyppäri. Keli oli aika eksoottinen loppua kohti, sillä alotettiin auringon paisteessa ja ekalla radalla oli kuumat olosuhteet mutta sen jälkeen ukkonen päätti ilmaantua ja se sitten paukutti siinä päällä ja vettä tuli. 

Tuomarina kahdella ekalla radalla oli Minna Räsänen ja viimeisellä Vesa Sivonen. 

Eka rata oli täyttä kaaosta kun en jarrannu koiraa ja tulos 30vp vaikka luulin että oli hylly. Vaikka korjailtiin keppejä niin silti aika oli jotain -8s. 
Toka otettiin silleen normaalisti ja vain yks rima alas eli 5vp ja aika -20, ja jotain.  Sijotus oli joku 5-6 muistaakseni, tällä radalla mentiin lujaa sillä etenemä oli 5,51!!
Vikalla sato niin paljon vettä että homma oli enemmän mutajuoksua kun mitään muuta. Meillä meni ihan läskiks ja lopulta puomilta koira tippu alas, oli niin liukas, tästä hyl. 

Eilen oltiin Tamskin iltakarkeloissa ja tuomarina Sari Mikkilä. 

Ekana oli vuorossa agirata ja nyt oli mun asenteena ottaa koira kokoajan kunnolla haltuun sillä kaahattu on tarpeeks. Tulos olikin komee 0vp ja aika -14,64 sijotuksella 2.!!!

Tokana oli hyppäri ja se näytti kans kivalta kuten agiratakin. Tykkään kyllä Sarin radoista, ne ei oo sellasia teennäisiä vaan ne on sujuvia mutta sisältää ne omat kikat kuitenkin. 
Me tehtiin jälleen 0vp ja aika -15,55 sijotuksella 2.!! Vähän mageeta että eka tupla tän koiran kanssa on tehty!

Omistajan on helppo olla maireena näin hienon päivän jälkeen Suunnittelin että oltais lähdetty Raumalle agipitsiin kuun lopussa mutta sielä on myös Sari tuomarina joten ei kannata mennä kun Trip vois osallistua vaan yhdelle ykkösten radalle. Menin sitten innoissani ilmottaan sen Janakkalaan enkä muistanu että olin ilmottanu sen Poriin näyttelyyn. No kun aikataulut tulee niin katotaan miten menee päällekkäin vai selvitäänkö molemmista. Tai jos tulee tuomarin muutos niin näyttely jää väliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti