maanantai 22. heinäkuuta 2013

Leo agiliitää

Viime viikon keskiviikkona oli Tamskilla iltakisat Eteläpuistossa, tuomarina piti olla vain Salme Mujunen, mutta koiramäärä paisu niin isoks että apuun oli otettu Kari Jalonen.

Meillä oli ensin Jalosen rata ja se oli jännästi aika ahtaasti rakennettu, keskellä oli kolme putkee sopivasti "kasassa", mutta ihan karimaisen hauska rata.
Meille tuli hassi esteellä seittemän eli käänsin kutosella näemmä liian tiiviisti kun monen koira jätti kutosen takaakierron tekemättä niin mä sitten varmistelin sitä ja koira lähti kääntöön liian hyvin mukaan ja otti ihan hassusti kauimmaisen putken.. eli tuloksena hyl. Loppurata oli nolla, joten eipä ottanu yhtään päähän.. Leo oli vaan jotenkin varsin tahmee, pohja oli varsin kova ja siinä oli laakerihiekkaa päällä joten ei mikään kiva pohja.

Ja eteläpuistossa kun oltiin ja iltasella niin toki romanikerjäläiset löysi tiensä sinne kentälle, sillä niiden majapaikka on ihan siinä lähellä. Poliiseita kiersi sielä myös, onneks kun kerjäläisiäkin riitti, ja tällä kertaa poliisit tuli varmaan hirveen automäärän vetämänä =) Mutta hyvä että pyörivät sielä sillä viime vuonna ne piti soittaa sinne.

Toka rata olikin sitten Salmen rata ja se oli taas vastakohtasesti niin isoilla väleillä tehty että ahtaudesta ei voinu puhuakkaan. Sielä sai juosta ihan kunnolla sillä kaikki estevälit oli sen seittemän metriä. Hienosti Leo oli kuulolla ja pari pientä isompaa kaarta tuli, mutta muuten oon tyytyväinen. Tuloksena tältä radalta 0, aika -11,49 ja sijoitus 8/48.

Nyt meillä on kasassa kaksi nollaa ens vuoden sm-karkeloihin, joten nyt vaan keräileen ne loputkin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti