tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pojille nautintoa

Pojat pääsi tänään hyvään käsittelyyn sillä meidän luottohieroja Laineen Kirsi tuli käsitteleen pojat. 

Ekana oli Leo ja käskin kattoo tarkalla silmällä kun koiran huumori on ollu viimeaikoina vähän kadoksissa. Mitään mullistavaa ei löytynyt uutena jumina oli rintakehän takaosa, mutta Kirsi sai jumit auki. Kyllä Leo taas nautti täydellä sydämellä Kirsin käsittelystä. Aikasemmin Leolla oli hamstringit jumissa mutta nyt ne oli hyvät. 
Leolle uus käsittely ens viikon perjantaina. 

Sitten oli vuorossa Tripin eka hieronta. Mulle on sanottu että alle vuoden vanhaa ei tarvi hieroo ellei oo jotain rakenteellista ongelmaa tai jotain muuta problemaa. 
Trip rentoutu tosi nopeesti Kirsin käsittelyssä vaikka ei moista oo ennen kokenu.  Kun piti vaihtaa puolta niin siitä ei tarvinnu kun vihjata niin koira meni toiselle kyljelle maate. 
Tripillä oli pientä jumia "spurttilihaksissa" eli reisien etuosassa mutta ne saatiin auki. Kirsi totes että Trip on terverakenteinen koira kun ei ton enempää oo jumeja ja kun miettii kuinka paljon se reenaa. 
Ja kun viime lauantaina alueellisen reeneissä otti kosketusta renkaaseen niin siitä ei ollu mitään jumia yms tullu, hieno homma!
Ens viikolla tsekataan että reisien etuosat on pysyny auki. 
Kiitos taas Kirsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti