maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Jottei meidän reissaaminen vaan mitenkään lopu, niin perjantaina lähdettiin aamusta kohti Kaarinaa sillä olin ilmottanu Tripin kahteen starttiin. Pohjana oli luonnon nurmikko, sillä pohjalla Trip ei ookkaan vielä aksaa tehny, joten kerta se on ekakin =)
Ekana meillä oli hyppäri ja tuomarina sympaattinen Bob Griffin. Rata oli varsin kiva ja aattelin, että tästä voitais vielä jopa saada nolla, mutta mitäpä vielä. Nelosena oli kepit ja ite ilmeisesti hiukan jännäsin niille vientiä kun oli sellaset alumiiniset ja koiran korkeudelta harmaat ja vasta ylempänä oli keltasta yms väriä. Trip meni pariin kertaan väärästä välistä sisään ja sitten vielä tuli yks esteen ohitus joten tulos oli hyl.
Toi esteiden ohittelu on jännää, ei tee sitä reeneissä vaikka ohjaan kaukaakin, mutta en sitten tiedä hätäilenkö ite kisoissa jotenkin, tähän tarvii nyt kiinnittää huomioo.

Seuraavana oli agilityrata ja tuomarina oli harjoittelija Reetta. No nää harjottelijoiden radat on aina vähän mitä on ja tässäkin oli sangen mielenkiintoinen alku. Leikkasin Tripin linjalle kakkos-kolmos välissä ja pitäis muistaa että tätä se ei vielä kestä ja kakkonen alas. Nyt kepeille meno oli normaali hyvä kun vaan vein reilusti enkä ajatellu erilaisia keppejä. Sitten tuli vielä yhdestä hypystä kaarteessa ohi ja tyhmä vedätin rengasta, joka on ollu nyt vähän epävarma sen alueellisen törmäyksen jälkeen, joten tuli siitäkin ohi. Virhesaalis olis siis 15 ja oliko yliaikaa 0,42 kaikkien kiemuiroiden kanssa, mutta saatiin meidän eka tulos!

Näiden karkeloiden jälkeen suunnattiin Somerolle, sielä oli jo leppoisa juhannuksen vietto menossa. Trip pääsi pari kierrosta lampaille, ensin oltiin pienemmässä aitauksessa, kun Marika halus nähdä mitä ollaan Annen kanssa reenattu. Hyvältä kuulemma kaaret ja meno muutenkin näytti. Mua ärsyttää kun se jumittaa ajamiseen ja jää maate eikä oikeen liiku, no ei kuulemma olla ongelman kanssa yksin sillä muillakin sisaruksilla esiintyy tätä samaa.

Toinen kierros otettiin isolla pellolla isolla laumalla ja nyt ei saanu lainkaan laittaa maahan vaan jos piti stopata niin nopee seisominen ja liikkeelle. Meinas olla mulle vaikeeta muistaa että koiraa ei laiteta maahan =) Läheteltiin sitä molemmin puolin kaarelle ja kun haki ite tasapainon niin sitten lähdin lauman kanssa nopeesti toiseen suuntaan ja koitettiin saada koira pysyyn liikeessä. Kun meni ite maahan niin sitten ihan nimellä kutsumalla sitä liikkeelle sillä ajo käsky ei tässä pelannut. Hyvin saatiin jumia jo avattua, joten tätä jatketaan lisää.
Oli kiva poiketa Woollandiassa ja viettää sielä hetki aikaa.

Lauantaina lähdettiin porukoille Aitooseen ja viettiin sielä rentoo jussia aina sunnuntaihin asti. Joten ees osa jussista tuli vaan rentouduttua =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti