sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Agiliitelyä

Torstaille ostin ylimääräsen reenin Harrin reeneihin. Rata oli jälleen haastava kuten aina ja varsinkin esteet 4-9 tuntu sellaista että tipun kyydistä varsin nopeesti. Mutta omaks ja Harrin yllätykseks ehdin varsin hyvin 8 esteen päällejuoksuun. Kymppiesteen pakkovalssi oli sellanen paikka mitä mun pitää reenata eli kun tullaan ensin tosi lujaa ja sitte pysähdytään ja pitäis malttaa tehdä ojaus rauhassa. Tässä kohtaa lähden hätäileen ja sillä saan koiran oleen hyppäämättä. Reeniks saatiin myös että Trip hyppää hypyn reilusti mun katseella ja kädellä vaikka mun vauhti täysin pysähtyy. Jarruihin aletaan tekeen niin että käsimerkkaus pois ja pelkällä äänellä jarru ja käsi-katse ohjaa. 


Lauantain suunnattiin koko revohka Riman 10v kisoihin ja varsinaiset juhlakisat nää olikin sillä startit makso 0€, tuomarina oli Bob Griffin englannista. 
Ensin tuomari varmisti Tripin kisakirjan ja naureskeltiin että mihin luokkaan se laitettais ;) mutta yllätys yllätys makseihin se laitettiin eikä ees mitattu :)

Kisaamassa oli ensin Leo. Rata oli kiva eikä mitään tyhmää tehtyä vaikeutta ollu. Ekaa kertaa kisauran aikana Leo kieltäyty menemästä putkeen!! Se oli uus tummansininen putki ja oli u-putkena seinää vasten. Ensin meni sinne normaalisti mutta tuli mutkasta pois eikä enää millää menny sinne. Tuloksena siis hyl, kiva tämmönen juttu sm-kisojen alla. 

Sitten olikin koko pitkä päivä aikaa odotella Tripin rataa, onneks ilmosta sai lättykupongin joten pääsi syömään hyvää lättyä. Otin myös autossa tunnin tirsat mutta täytyy sanoo että takapenkki ei oo mukavin paikka nukkua. 

Ykkösten rata oli tosi kiva, mutta kun katoin että keppien jälkeen hyppy syöttää väärään päähän putkee niin tarvii mennä seinän viertä. En sitten menny enkä tehny hypylle takaaleikkausta enkä mitään niin ehti tuupata nenän väärään päähän, siinä meni nolla ja voitto.. Iteeni ärsytti oma tyhmyys vielä tänäänkin. 


Tänään mentiin Hesaan kisoihin oli vuorossa Tripille kaks agirataa. Tuomarina toimi Janne Karstunen teki siis tuomariharjottelua. 
En tiedä mitä oli miehen päässä liikkunu kun oli tehny ratoja sillä ne oli jopa osilta kohdin vaarallisen olosia. Ekalla radalla tuli kaks miinusnollaa ja kisaajia oli 40! Trip vaan kaahas kaasu pohjassa radan joten tulos oli hyl. 

Toka rata oli enemmän ykkösten olonen mutta siinä oli hassuja estevälejä ja nopealla koiralla vaarallisia äkkikäännöksiä. Vaikka jarrutin koiraa ykkös-kakkosväliin niin silti tiukassa käännöksessä valahti päin jalkaa. Hienosti irtos hyppysuoralla ja rimat ei kolissu vaikka oli 60 sentissä. Sit jarrutin liian tiukasti putken jälkeiselle hypylle ja siitä kielto. Jostain syystä a:n jälkeen tuli takas u-putkesta ja keppien jälkeen nappas väärän hypyn, ei oltu ainoita joille kävi näin. Joten hylky tältäkin radalta, nyt olis kolme hyllyä jolle kerätä palkintoja :)
1 kommentti:

  1. Hyvä määrä, niille pokaaleille tarvitaan jatkossa paaaaljon tilaa.

    VastaaPoista