torstai 18. huhtikuuta 2013

Reeniä sadepäivänä

Tänään ennen sadetta onnistuttiin käymään lenkillä ja tekeen pieni reeni.
Tripillä oli luoksetuloja niin että ohjatun kapulat on nipussa näkösällä. Niitähän pieni koira jäi tuijottaan ja eka käsky vähän pontevammin mutta lähtihän se sieltä. Sitten niin että siirsin yhden kapulan toiselle puolen koiraa eli nyt piti juosta ns kujasta. Hyvin alko homma pelittään lähti aina ekalla käskyllä vaikka kapulat kiinnosti. Siirtelin niitä tahallaan joka kerta mutta ei jääny niihin kiinni!

Sitten hidasta seuruuta jossa tein kahdeksikkoo kapuloiden ympäri. Muutaman kerran piti huomauttaa kun kapula oli mun vieressä kun sitä oli pakko koittaa tuijottaa. Saatiin paketti kasaan ja kyttääminen loppu.

Leon kanssa myös pieni seuruu kun halus pallon, sillä on kyllä niin nätti seuraaminen.

Lenkin jälkeen mentiin hallille ja ensimmäisenä tehtiin Tripin kanssa sylkkäriä oikeelle. Pallo oli valmiina odottamassa ja ensin meni plörinäks kun meinas roiskasta pallolle. Muutama toisto niin rupeshan kroppa taipuun oikeelle ja homma pelaan. Tätä koitettiin viimeks Harrin reeneissä mutta kipsi haittas tekemistä.
Samaa reeniä vielä vasemmalle ja tää meni nopeammin perille.

Seuraavaks puomia vähän vinosta ylösmenokulmasta, yhden hypyn kautta varsin siistiä ja otti hyvin ylösmenon. Sitten kun otettiin kahden hypyn takaa kaarevalta linjalta ei ollukkaan enää niin helppoo. Tätä jouduttiin hinkkaam jonkin verran ja kokoomakäskyn kautta saatiin homma toimiin.

Sitten keinua joka oli todella hyvä vaikka tehtiin useampi toisto.
Seuraavaks A:ta ja kun etäisyys kasvo ylösmenon kontakti nousi aika korkeelle, otti sen kyllä aina mutta mun silmään liian korkeelta. Kokoomakäskyä taas tähänkin mukaan ja vielä yks hyppy niin homma rupes pelaan.

Lopuks vielä keppejä niin että hyppy ja siitä tiukka avokulma. Ensin meni hyvin mutta sitten muutaman kerran alotti kepit suljetun kulman kautta. Tähän vähän huomautusta ja hienosti lähti sujuun sisäänmenot.
On ton koiran kanssa vaan kiva reenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti