tiistai 5. heinäkuuta 2016

Tunnaria

Ollaan Wauden kanssa pidetty taukoo tunnarista, kun sille tuli joku ahdistus kapuloilla, kun meni vaan niiden päälle makaan ja haukku siinä eli oli vähän kujalla mitä siltä haluan.

Eilen vähän uhkarohkeesti aamulla otin kapulat esiin ja Tiialta saadut käytetyt kapulat ja tein helpon muutaman kapulan setin matolle. Sisällä tää on ollu jostain syystä vielä vaikeempaa joten aattelin että katotaan mitä tästä tulee. Mutta Waude yllätti, sillä se teki tosi nätisti ja nenä auki haisteli ja toi oman! Tehtiin useempia toistoja ja jos meni siihen että koitti nostella mitä sattuu, niin kun sille huomautti, että teeppä kunnolla töitä niin väärien napsiminen loppu ja taas oli oikeesti nenä auki ja teki kunnolla töitä. Hiukan tarvii jossain kohtaa puuttua siihen että kun ottaa kapulan suuhun niin näkee että sen tarvii saada painaa hampaankärjet kapulaan, ei siis riko sitä eikä rouskuta mutta sellaset painaumat tulee kapulaan. Eihän se vielä haittaa, mutta haluan puuttua tähän ajoissa ettei ala tuleen säleitä kapulasta.

Illalla piti lähtee kentälle reenaan, mutta toki heti kun tein päätöksen että lähdetään alko sataan sen verran että olin mukavuuden halunen eikä lähdetty. Niimpä kaivoin taas tunnarit esiin ja otettiin nyt paljon enemmän vieraita mukaan ja vielä pari lemmpari lelua siihen keskelle. Kuvittelin saavani Wauden lankaan kun on leluja siinä keskellä mutta toisin kävi, se teki kunnolla töitä eikä menny vipuun. Tein erilaisia kuvioita ja ihan vaan sikin sokin olevia ja teki joka kerta hienosti hommia!
Tornin kun tein niin se vähän tuotti jännitystä, mutta siitäkin jollain tapaa selvittiin, mutta vähän oli vielä liian vaikee ehkä tai sitten liikaa toistoja.


Trip sai tehdä kans molemmissa reeneissä omia toistoja ja sille oli jostain syystä aamulla ja vielä illalla muutama nosto vähän jännä, kun merkkas kyllä oman kapulan mutta jostain syystä ei muka voinu nostaa sitä maasta... Mutta onneks pian jäi jähmiminen pois ja homma onnistu kuten aina.

Tein vielä muutamia noutoja tai siis tein yhden noudon ja sitten kun huomas miten W jäi kii kapulaan niin aloin vaatiin sitä perusasentoon selkä kapulaan ja se olikin sitten vaikeeta sillä ei meinannu millään kyetä tähän tehtävään. Mutta lopulta saatiin onnistuun ja sitten tein niin että koira perusasentoon heitin kapulan vaadin kontaktin ja sitten seurailtiin kapulan ohi useempaan kertaan ja se taas ei sitten tuottanu mitään ongelmaa kun sai katseen irti kapulasta. Joten tarvitaan paljon kapulareeniä niin että sitä vipellään mutta sitten lähdetäänkin seuraan eikä saa noteerata kapulaa.
Muutenkin tokoreenit vähän jääny, mutta jos meinaan sillä kisata vielä tänä vuonna niin nyt tarvii ottaa itteensä niskasta kiinni ja alkaa reenaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti