torstai 3. joulukuuta 2015

Agikisoissa

Kuukauden tauon jälkeen oltiin viime viikon sunnuntaina agikisoissa Jyväskylässä. Täytyy sanoo että jos olisin tienny että matto on menny niin hirveeseen kuntoon kun mitä oli, niin tuskin olisin lähteny. Niillähän on keinonurmi ja täytteenä kvartsihiekkaa ja nyt se oli melkein kun betonia, vähän huoltaminen jäänyt tekemättä.

Tuomarina oli Minna Räsänen ja pakko sanoo, että hänen varmaan kannattais pitää pieni tauko tuomaroinnista, sillä ensimmäiset sanat oli kisaajille "olkaa ajoissa, mulla on tänään 200 starttia ja haluan nopeasti kotiin"... no mitä tuli... kiukukutteli muutenkin todella rumasti henkilökunnalle, paisko rimoja kun mittas rataa ja muutenkin kokoajan vihanen ja ekan radan jälkeen piti kaikille hirveen ripityksen, ei kiva kattella tämmöstä kisaajana tai saati olla talkoilemassa kun tuomari käyttäytyy noin.

Eka rata oli hyppäri ja se alko hyvin mutta päivän teemana oli että putket mennään aina vastakkaiseen päähän kun mikä on edessä niin siitä sitten kun jäin vähän jälkeen niin Trip livahti väärään päähän. Tehtiin rata loppuun ja mun lopun löysäilyä lukuunottamatta tehtiin hieno rata.

Sitten oli vuorossa kaks agirataa ja pakko sanoo että hyppäri oli näistä kivoin ja sitten molemmat agiradat oli sellasta tylsää pakkovääntämistä. No tietää ketä tuomaria hetken välttelee, ei oikeen radat oo järkeviä onkohan ideat loppu?

Molemmilta radoilta myös hyllyt joten hyllymetriä tuli tältä reissulta mutta se mistä oon ilonen että voitiin pitkästä aikaa tehdä kaikki radat. Koirakin oli ratojen jälkeen ihan normaali, joten jalka on kunnossa kiitos Olofin. Kaikissa radoissa oli hyviä pätkiä joten ei se niin huonosti menny kun mitä tulokset kertoo.

Waude pääsi keskiviikkona kans vähän tekeen aksaa, rimat oli taas sen 15cm ja tehtiin takaakiertoja mitkä näyttää koirasta olevan tosi hauskoja ja sitten tehtiin niin että ensin takaakierto ja siitä suoralle hypylle. Vähän vaan on intoo enemmän kuin huolellisuutta alussa sillä rimoja otti alas kun oli vaan kiire päästä eteenpäin, mutta eihän koira oo esteitä tehny peräkkäin kun kaks kertaa eli tää oli toinen kerta, ei kaikkee voi heti osata. Otettiin ekaa kertaa myös minirengasta ja hienosti meni, koira ei yhtään ihmetelly että mikä se on.

Trip kans reenas pitkästä aikaa keskiviikkona ja sillä oli hauskaa ja tehtiin vaan yks kierros sillä otetaan varovasti tää reenaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti