keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Synttärit

Meillä oli viikoloppu vapaa pitkästä aikaa, joten nautittiin vapaasta ajasta. Lauantaina käytiin mummulla viemässä joulutervehdys ja muutenkin viettämässä mummon kanssa aikaa. Waude on hyvä kun se ensimmäisenä suuntaa mummolla olevalle lelukorille ja levittää kaikki lelut pitkin lattiaa ja leikkii niillä heitellen niitä sinne tänne.

Sunnuntaina käytiin hallilla päivällä reenaamassa ja tein Wauden kanssa ekaa kertaa pientä rataa missä oli kaks putkee ja viis hyppyä, hyppyjen korkeus 20cm. Sitten tehtiin vielä rengasta yksittäisenä minimallisena.

Tripillä oli sunnuntaina eli itsenäisyyspäivänä synttärit ja täyteen tuli 4v!

Maksalaatikkokakku katos nopeesti sankarin suuhun  =)Waude sai oman osan, mutta pienemmän ja toki se oli nopeemmin syöty kuin sankarin kakku =)

Keskiviikko aamupäivästä mentiin hallille, sillä oon illan töissä niin ei päästä omiin reeneihin. Rakentelin pienen radan missä pääsen tekeen Waudelle valsseja ja uutena esteenä sillä oli okseri, takarimalla oli korkeutta 30cm ja muuten esteet 20cm. Waude on jännä kun pari kertaa osu rimaan tossa okserilla niin siitä tuli tosi varovainen ja sai vähän kannustaa tuleen uudelleen, että ei haittaa vaikka tippuu rima tai osuu. Tässä suhteessa on kuin Trip että ei passaa kommentoida rimojen tiputuksesta. Mutta kun ei kiinitä huomioo näihin rimoihin niin hyvin koira jatkaa reeniä. Hyvin tuli kyllä valsseihin mukaan ja saatiin tehtyä yksittäisenä hyviä sylkkäreitäkin. Vähän meinaa olla kiire palkalle että koittaa välillä oikoo mutta kuuntelee kyllä ja jättää ottamatta jos menee sinne liian aikasin.
Tehtiin törpön kiertoo myös ja siinä huomas että nyt tarvii tehdä enemmän reenejä missä on romua sielä täälä ja niitä ei saa ottaa vaan pitää tehdä mitä mä sanon ja vaikka sanon hyvä niin ei tarkota että lähdetään lelulle.

Tripin kanssa tehtiin matalilla hypyillä vaan käännöksiä ja kuunteluharjotuksia.
Tehtiin myös törpön kiertoo ja saatiin lopuks tehtyä kahden hypyn välistä, joten hitaasti edetään tässä asiassa mutta mukavasti. Haluan että tässä liikkeessä se kiertää törpön oikeen kautta niin siinäkin on oma opettaminen kun on tottunu meneen sen aina vasemman kautta.

Lopuks käytiin vielä varsin märissä olosuhteissa mettässä lenkillä sillä vesisumua sato vaakatasoon tuulen kanssa, mutta onneks mettässä pääsi sitä karkuun. Toivottavasti koirat on tyytyväisinä päivän kotona kun saivat vielä palat tuoretta lehmän polvilumpioo viihdykkeeks.

2 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta kysyn että miksi törppö pitää kiertää oikean kautta?

    VastaaPoista
  2. En halua että kiertää aina samalta puolen, haluan että käyttää itteensä tasasesti. Eläinlääkärit on kuulemma sanonu että huomaa tokokoirista että ne tekee kaiken samalla tavalla niin on alkanu ilmenee kaikenlaisia hajoomisia koiriin

    VastaaPoista