lauantai 12. joulukuuta 2015

Kisaaminen tuntuu siltä miltä sen pitääkin!

Eilen lähdettiin kuuden aikaan Sallan ja koirien kanssa kohti Vantaata ja Racinell areenaa missä oli luvassa kolme rataa agilityä. En oo ikinä käynyt tässä hallissa vielä sillä aikasemmin oli nimellä Vuokkoset Areena, hallissa on todella hyvä pohja ja on helpon matkan päässä joten varmasti tulee mentyä sinne uudestaan. Tuomarina kaikilla radoilla oli Reetta Pirttikoski.

Ensimmäinen rata oli agilityrata ja siinä oli hauskasti lähtö kentän puolelta kohti seinää, näitä on aina välillä kisoissa ollut mutta ei nyt pitkään aikaan. Mä jotenkin oletin että Trip ottaa nelosena olevan putken, mutta mitä tästä opimme, älä oleta =) Otettiin tästä siis ensimmäinen kielto ja sitten en radan takaosassa ehtinyt yhteen takaakiertoon niin hyppy meni väärinpäin, joten hylkyyn meni. Puomin jälkeen oli suoraan putki ja sinnekkin vaan roiskasin koiran ja eihän se sinne menny... muuten rata meni hyvin nollana läpi.Vaikka meni hylkyyn niin oon todella tyytyväinen tähän rataan, sillä me oltiin oikeesti taas yhdessä radalla ja näki että kun koiran jalka on kunnossa niin menokin maistuu! Yhtään rimaa ei tullu alas ja Trip teki ilosena hommia. Reettakin kehu kovasti meidän menoo radalla ja oli kans tyytyväinen että se oikee hyvä meininki on meidän menoon taas löytyny.
Salla kuvas meidän kaikki radat ja näemmä radat näkyykin hyvin kun ne latas tubeen joten liittelen radat tänne.

Toisena oli kans agirata ja tää vaikutti tosi kivalle myös ja oli hyvin jouhee mutta missä oli omat koukkupaikkansa. Harmittavasti mä jäin A:lla liian taakse ja sielä käskytin koiraa niin se vanha ongelma taas nosti päätään ja Trip hyppäs rumasti alastulon yli... sitten radan loppuosassa vedätin okserille ennen putkee ihan turhaan ja takarima tuli alas, joten tuloksena 10vp mutta etenemä oli 4,77 joten ei mitenkään huonoo menoo, aika oli jotain -13,78 ja sillä hävittiin kärkeen parin sekunnin luokkaa ja kun käri oli Suoknuutti, Orenius ja kumppanit niin ei hävetä ollenkaan.Viimesenä oli hyppäri ja siinä oli kolmen putken ralli, oli suoraputki, lyhyt putki ja suoraputki jonka jälkeen takaakierto ja mulla oli kunnianhimonen tavote ehtiä vaihtaan viimesen putken jälkeen puolta, mutta huomasin viime hetkellä että en ehdi mutta ehdin puskeen koiraa kuitenkin hypylle niin väärinpäinhän se meni =) Kakkosesteen jälkeen oli putki niin että vääräpää tarjolla ja sanoin että teen vastakäännön kakkoselle ja kaikki sano että ei tuu onnistuun, mutta onneks tiedän mitä ollaan Harrin kanssa reenattu ja miten oma koira toimii niin vaan hienosti käänty kakkoselta vastakäännöllä oikeeseen päähän.Oon kyllä niin tyytyäinen Trippiin ja koira oli itekkin itteensä tyytyväinen, on ihana taas tehdä sen kanssa täysillä kun Olof sai jalan kuntoon. Tamskin halliin ei mennä kisaan sillä se pohja on vaan liian pehmee Tripille ei pääse ponnistaan sieltä kunnolla ja en enää halua sille polviin mitään tällejä.

Waude oli mukana taas turistina mukana ja se on kyllä sellanen maailmanmatkaaja että ei mikään uus halli tai muukaan paikka sitä yhtään hetkauta. Eilen se löysi myyntikojun mikä oli kisapaikalla ja tutki todella tarkkaan kaikki hyllyt läpi. Myyjäkin nauro sille kun se lelu lelulta tutki kaikki ja etti mikä olis hänen mieleen =) On se vaan hauska tyyppi ja odotan mielenkiinnolla aikaa kun sen kanssa pääsee kisakentille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti