sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Olofin vastaanotolla

Trip loukkas jalkansa lokakuun lopussa Tamskin kisoissa ja vieläkin hiukan on sitä oireillu. Toissa viikolla jo hyppäs hyvin mutta sitten kun leikkii niin ei käyttäny jalkaa täysin normaalisti. Siihen loppu sillon meidän reenit sillä kertaa ja aloin kirjottaan mailia Olofille että milloin voisi ottaa vastaan. Kun on jotain tämmöstä mystisempää en ees viitsi viedä enää normi lääkärille vaan vien Olofille sillä se löytää koirista sellasta mitä ns normi lääkärit ei löydä, kuten Leon epilepsian löysi Olof.

Saatiin onneks heti viime viikon maanantaille aika ja päästiin kuuleen mitä sieltä löytyy. Ja Olof tunsi heti että vasen polvi ei ole normaali sisäpinnalta, mitään ei tunnu olevan rikki eli jänteitä tai nivelsiteitä, mutta toki jos jotain polven sisällä on rikki sitä hän ei toki näe kun ei omaa röntgenkatsetta. Mutta totes että sielä on joko mustelma tai sitten luukalvossa on tulehdusta. Trip sai polveen reilun 40min laseria kolmella eri laitteella ja välillä koira oli varsin tyytyväinen sillä silmät painu kiinni eli teki kyllä hyvää. Lopuks se sai vielä sellasta geeliä siihen polveen ja sain sitä myös ruiskullisen kotiin eli laitan sitä siihen joka ilta.

Tarvii sanoo että kyllä se on auttanut, sillä koirasta on tullut varsin leikkiväinen ja se on jotenkin ilosempi ja vielä touhukkaampi kun mitä tässä on ollut. Leikkii paljon enemmän Wauden kanssa ja osallistuu mun ja Wauden leikkeihin ihan erilailla, joten kyllä Olof taas osas hommansa. Sitä en usko että polvessa olis mitään rikki sillä venyttelee jalan ihan ääriasentoon taakse, mutta laseri teki tehtävänsä ja toi geeli kun koira on ihan erilainen.

Wauden kanssa tehtiin lauantaina jälleen hyppytekniikkaa ja tehtiin sitä nyt puoliympyrällä mitä ei oo aikasemmin tehny, sillä ollaan tehty vaan suorilla. Hyvin kuitenkin teki töitä vaikka oli vaan 4 askeleen välit, välillä jätti vikan välin tekemättä mutta jumppaamalla saatiin homma toimiin.

Tiistaina oltiin tekemässä tottista ja jestas sitä äänen käyttöö Waudella, kun hallissa oli muitakin. Lopulta saatiin jotain tehtyä mutta kyllä tarvitaan enemmän reeniä niin että outoja koiria on hallissa. Tämän perään mentiin rallyreeneihin ja Waude pääsi tekeen voittajan rataa. Osa radasta meni todella hienosti mutta toki osassa oli paljon tekemistä ja esim tupla saksalaisessa ehti meneen jalkojen välistä ja kiertään mua useempaan otteeseen, ei voitu muuta kun nauraa. No siitä se pikkuhiljaa hyväks tulee, vaikka jossain asioissa esim seuruussa oikeelle kääntymissä joudutaan tekeen paljon töitä, se ei vaan jotenkaan luonnistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti