sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lauantaina oli todella lähellä

meinaan ensimmäinen kiinnitys rallyn valiotitteliin.

Oltiin kisaamassa Riihimäellä Nauravan koiran hallissa, joka oli kyllä varsin pieni, ei paljoo tilaa kehän jälkeen jäänyt joten koiran reenaaminen piti tehdä ulkona, onneks ei satanu.

Tuomarina oli Pia Heikkinen mutta rata oli tuomariharjottelijan käsialaa. Rata sisälsi hirveen määrän käännöksiä, en oo vielä sellasella radalla ollu missä olis ollu noin paljon käännöksiä.


Meidän virheet tuli houkutuksessa kun koira vähän esti mun liikkumista eli -1p ja sitten oli varmaankin edessä peruutus missä oli kans pieni kontrollivirhe joten siitäkin -1p. Sitten kyltillä 13 vein meidät ihan liian lähelle kylttiä, reenatessa Trip teki pieniä käännöksiä joten sillä menin vähän lähemmäs ja koira teki tosi nopeen käännöksen ja takajalla kaato kyltin ja muovinen kylttiteline meni jopa rikki =) tästä kaadosta tuli -3p. Sitten oltiin saatu vielä ääntelystä -3p joten yhteistulos oli 92 pistettä ja 95-100 pitäis saada että vois saada valiokiinnityksiä, joten nyt se jäi tosta kyltin kaadosta kiinni. Sijoitus oli 2/16 joten palkinnoille päästiin.


Perjantaina käytiin hallilla reenaamassa Tripin kanssa tehtiin setti näitä lauantain kisoja varten ja Wauden kanssa tehtiin taas hyppytekniikkaa. Nyt laitoin esteväliks alkuun kaikki 7 askeleen päähän niin nyt mahtu hyvin sinne väliin eikä tullu kiire hypätä kahta kerralla. Koira ei hämääntyny vaikka vaihdon keskelle ristikon ja sitten laitoin sen vielä loppuun ja yhdelle esteelle johteen. Lopuks vielä vähän kavensin viimestä väliä ja nyt maltto tehdä sen kunnolla.

Toiselle kierrokselle rukkasin kaikkia välejä, lopusta jätin kuitenkin vielä vähän enemmän tilaa ja hyvin korjaili kun alussa oli tiukempaa väliä.
Sitten tehtiin vielä vähän tottista ja nyt oli Waude hyvässä vireessä ja keskittty asiaan. Saatiin jopa varmaan 6 askelta oikeen hyvää seuraamista aikaseks joten eiköhän siitäkin vielä hyvä tuu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti