sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Nolla lisää kokelmaan ja muuta menoo

Maanantaina oli Tamskilla iltakisat joissa tuomarina Salme Mujunen ja pakkö sanoo että radat oli vähintääkin mielenkiintosia.

Molemmat radat oli agiratoja ja ekalla meille tuli hylky viidennen esteen jälkeen kun koira livahti väärälle esteelle.
Toisella radalla saatiin taisteltua nolla, vaikka meinas keinun jälkeen olla ongelmia välissä vedossa sillä oletin että Trip taas hiipii keinua mutta eipä hiipiny vaan täysiä alas. No pelastelun kautta 3 nolla ens kesää varten ja sijotus 7/57. Ja jos haluu jossitella niin jos keinun jälkeen oltais saatu sujuva veto niin Trip olis varmaa nyt valio sillä sertiin oli reilu sekunti, mutta turha jossitella.

Waude hurmas kentällä ja oli just niin rohkee kun osas odottaa, sitä sai jopa estellä sillä olimenossa kaikkien koirien luo ja se ei oo ihan viisasta. Heidi halus sitä hoitaa ja pieni oki ensin vähän ihmetelly että kuka se on, mutta nopeesti ollu ihan ok.Wauden kanssa on reenattu naksutinta ja istumista sekä maahanmenoo pompun kautta, ensim maahanmeno oli tosi vaikee mutta kun hokas mitä tarkotan juttu lähti luistaan hyvin.Oon ttehny myös pientä "noutoo" sekä ohjatulla että metallilla ihan vaan että ottaa suuhun ja kantaa pienen matkaa.

Hienosti pieni kulkee lenkeillä mukana ja muutenkin on tosi reipas ja avoin pentu.  Hyvin itsenäisesti hän myös oleilee ulkona, joten saa nähdä millanen tästä tulee kun kasvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti