lauantai 20. kesäkuuta 2015

Paimentamassa

Koitetaan tässä päästä taas normaaliin elämään eli myös reenaamaan. Tänään mentiin Kaislalle paimentaan ja meillä oli häkissä ne lampaat mitä ei käytetty joten vetoo oli reenissä oleville lampaille. Hyvin huomas että  Trip on vaan ollu viikon, sillä korvat oli kateissa ja useesti stopit valu liian pitkiks. Yhden kerran lampaat pääsi karkuun häkille ja siinä sainkin tehdä kunnolla töitä että saatiin ne irti häkistä, mutta lopulta onnistuttiin.
Pelto oli haastava sillä siinä oli pitkää apilaa ja koiralle rankka juosta. Meidän piti mennä niitetylle pellolle mutta saniin sanoin että tahtoisin häkittää ja sillä jäätiin tähän. Ei kuitenkaan tehty häkkiä vaan hakuja niin että Kaisla ja Wool oli tolpalla. Ajettiin pariin kertaan rataa läpi, että saadaan reeniä porteista.

Tokalla kierroksella alko homma sujuun jo paremmin mutta sitten kaks sarvipäätä alko uhkaan koiraa. Niitä saatiin työstää oikeen urakalla mutta oli hyvä lopettaa hakujen jälkeen siihen että Trip sai sen isomman peruuttaan ja vaihtaan suuntaa.
Lopuks kum lampaat ei halunnu tulla häkistä ulos työstin ne Tripin kanssa pitämällä koiran lähellä reittä ja ottamalla sen aidan ja lampaiden väliin.
Käytiin vielä Kaislan apuna keräämässä yhtä aitaa pois.

Lähdettiin vielä käymään porukoilla pikaisesti ja Waude pääsi tutkiin uuden talon ja tapas cavalier Danin ja porukoiden bertsu Eetun mutta Eetua katottiin vaan aidan takaa ettei se vahingossa tallaa Waudee. Oltiin koko porukka väsyjä kun päästiin kotiin mutta oli taas kiva päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti