sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

On jäänyt tänne kirjoittelu vähän vähemmälle, huomaa että aika menee ihan muualle kun on pentu talossa. Mutta kaikkee on tässä ehtiny tapahtua.
Jos alotetaan niistä ei niin kivoista jutuista niin Trip rikko jarruanturan viime viikon agireeneissä ja veri lensi oikeen kunnolla. No nyt sitten koitetaan sitä parannella, käytössä on terva-pihka salva, vetgold ja bebanhen joten eiköhän tolla kattauksella pitäis jalan parantua. Remmilenkeillä annan sen jo olla ilman sidettä mutta kun mennään mettään missä pääsevät irti niin sielä on paketti jalassa.

Wauden kanssa ollaan aloteltu pikkuhiljaa tekeen vähän tottista eli ollaan otettu kontaktia, kaukoja ja pientä seuraamista alotettu. Tripin into tehdä on noussu tietysti kun toisen kanssa tekee samalla.
Waude on myös vähän tehny noudon alkeita sekä puisella että metallisella kapulalla. Onneks mitään ongelmaa ei materiaalin kanssa ole sillä ihan mielellään kantaa myös tölkkejä, joten on hyvä että ei karsasta metalliin tarttumista.Waude on toki ollu mukana kaikilla reenireissuilla. Ja Lizan kanssa mentiin viime tiistaina koko koiraköörin kanssa Teivoon katteleen raveja. Lizalla on Akselin vahinkolapsi ja varsin hauska pieni mies se onkin. Ja on kiva että Waudella on suunnilleen saman ikänen leikkikaveri vaikka pojilla raveissa jotain sanomista tuli ja suuttuivat tulisesti toisilleen, mutta ehkä moiset unohtuu =)Eilen oltiin Kaislan kanssa hakemassa 9 pientä pässipoikaa Kaislalle ja haettiin ne Somerolta. Mun auto ei tehoiltaan ollu hommaan ihan paras, mutta selvittiin reissusta ja pässit saatiin Saarikyliin haettua. Trip raukka ihmetteli kun ei päässy paimentaan Kaislalla eikä Somerolla, mutta se sai sitten purkaa pässit traikusta ja sitten sai pyörittää niitä hetken laitumella. Sitten sai samalta laitumelta hetken vielä pyörittää isompia poikia ja sitten yhdistettiin nää kaks porukkaa ja isot pääsi ihmetteleen uusia tulokkaita.
Kun en laittanu Tripin jalkaan mitään ennen purkamista ja paimennusta niin toki se uus pinta oli sitten lähteny vähän rullalle... onneks mitään isompaa ei sattunu eli veri ei lentäny, mutta se valkonen hauras pinta oli osittain näkyvissä, mutta onneks aamulla näytti paremmalta kun sitä taas rasvailin.

Ei varmaan ees muista kaikkee mitä tässä on tapahtunut, mutta pennun kanssa aika kuluu ja hienoo kun on kesä niin sitä saa päästää takapihalle niin ei tuu vahinkoja sisälle. Mun työpäivien aikana ei tuu mitään vahinkoja häkkiin niin aattelin huomenna testata että teen sille pienen oman aitauksen häkin lisäks ja katon mitä pieni mies saa aikaan vai onko ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti