lauantai 20. kesäkuuta 2015

Agin SM-kisat ja pentu

Viime viikonloppuna kisattiin agin sm-kisat Oulussa ja sinne lähdin Siljan ja Roihun kanssa. Ennnen tien päälle lähtöö kävin parturissa ja sitten Siljan tavaroiden pakkaus ja ei muuta kun nokka kohti Oulua. Matka suju rattoisasti ja pysähdyttiim kerran Pyhäjärvellä. Käytiin ensin hotellilla kirjautuun sisään ja sitten kisapaikalle, sillä kisattiin yks agirata Siljan kanssa. Siljan ekan radan jälkeen pystytettiin teltta koiria varten ja saatiin hyvä paikka mettästä.

Meidän eka rata pääty hylkyyn, sillä kolmantena olleesta putkesta ulostullessaan Trip liukastu ja liuku seuraavan hypyn siivekkeelle asti ja en tätä korjannu vaan jatkettiin matkaa ja hieno rata esteeltä 5 maaliin. Trip sai tuntumaa pohjaan ja karsinassa odottamiseen ja se oli mitä tältä päivältä hain. Tuomarina Vesa Siivonen.
Illalla mentiin Marjukan ja Mikan kanssa grillaan ja siinä menikin puoleen yöhön. Seuraavana aamuna kello soi kuudelta sillä Siljan kanssa startataan ekassa rataantutustumisessa klo 8 joukkueradalle.

Rata oli norjalaisen Jan Eidel Eiglen käsialaa eli juosta sai koko rahalla. Rata oli tosi virtaava ja kiva, tarkkana sai koko aijan olla sillä koiralle oli kokoajan tarjolla vääriä hyppyjä. Jälleen Tripille pieni liukastuminen ja lähtö jaakotukseen vähä  kaulaa kaukaa joten rima tuli alas. Loikkas rumasti a:n ja puomilla vedin liikaa oikeelle joten meidän tulos oli 15. Noora ja Demi teki 0:n ja Kirsi ja Varjo 10, Hanna ja Ihqu hylkäänty joten meidän tulos oli 25ja sijotus hyvä 27/75!!

Illalla meidät löysi taas grilliltä ja meidän huoneeseen tuli Terhi ja Remu yöksi.

Sunnuntaina oli edessä yksilörata ja karsinta tehdään hyppärillä. Jälleen pieni liukastuminen ja rytmi katos hetkeks ja kielto, muurin jälkeen oli vinolla linjalla hyppy jonka ohjasin hiukan olettaen että koira sen ottaa, mutta ei ottanu joten tulosksena 10 ja ei asiaa finaaliin.
Kuitenkin paljon parannusta viime vuoteen sillä sillo hyllytettiin sekä yksilö että joukkuerata ja nyt saatiin tulos molemmilta, ehkä ens vuonna finaaliin?

Kun ei viikonloppuna tullu ajettua tarpeeks niin lähdettiin maantaina hakeen meille uutta pentua Somerolta eli Woollandian Wallander "Waude" muuttaa meille. Ihanaa että Trip saa kaverin oltuaan yksin yli 1,5 vuotta.Waude on varsin kiltti pentu, nukkuu yöt yhdellä herätyksellä ja pyytää ulos jos takaovi ei oo auki. Yhtään vahinkoo ei oo sisälle tullu ja hienosti Trip leikkii sen kanssa. Mielenkiintosta nähdä mitä kaikkee tulevaisuus tuo meille tullessaan, ainakin pentu on aivan ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti