sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Aksaa ennen SM-kisoja

Tänään oli oman seuran agikisat ja tuomarina oli Mika Moilanen. Vanhasta kokemuksesta tiesi että radat tulee oleen sellasia missä saa juosta ja näinhän se oli. Radat oli kyllä todella mukavia ja erilaisia niihin nykyään yleisiin nyperrys ratoihin sillä nyt edettiin oikeesti. 

Ekana oli agirata jossa a:n alastulo oli kintaalla mutta nollalla maaliin. Pari isoo kaarretta piti meidät sijalla 4 joten ei vielä valioiduttu :)


Toisena oli kans agirata ja siinä riitti haastetta vaikka sai juosta ihan kunnolla. Meillä tuli rima alas mitä en ite huomannu mutta tuloksissa oli 5 ja sitten sain Hessulta kuulla että 7 este oli tullu alas. 

Tän radan jälkeen tuomari tuli kysyyn että mistä kennelistä mun koira on kun se on hänestä hieno. Tykkäs sen rakenteesta ja asenteesta tehdä töitä radalla ja sen kuuliaisuudesta. Mika kuulemma etsii itelleen uutta koiraa ja paimenlinjanen kiinnostaa :)

Vikana meillä oli hyppäri ja siinä sai kans juosta ihan tosissaan. Nyt otettiin kaarteissa olevat hypyt tarkemmin ettei käy kuin tokalla radalla ja tuloksena oli jälleen 0! En ajatellu ees että nää tulokset on jo ens vuoden SM-nollia mutta niinhän nää on joten nyt on jo kaks nollaa kasassa ens vuotta varten :)


Oli vielä kiva kuulla kun Silja sano että kun en enää tee tuplaa tiukasti niin mun ohjaaminen on paljon harmonisempi aja sujuvampaa. Mutta tottahan se on sillä nyt ei oo mitään pakkoa vaan voidaan taas nauttia meidän osaamisesta. Tällä asenteella kaikki ens vuoden tulokset kasaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti