sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mieletön fiilis

Torstaina oli jälleen Harrin reenit ja näissä kyllä laittaa aina ittensä likoon ihan täysillä. 


Rata ei taaskaan ollu helppo mutta eihän sen pidäkkään olla, sitä varten reenataan. Se vaan hämmästytti että kun ollaan reeneissä niin miks jotku käyttäytyy ku jotkut tekee kisoissa eli kävelee päälle rataantutustumisessa?? Vaikka ei nyt oltais porukan kanssa mitään bestiksii mutta hei meitä oli sielä 4 joten ihan varmasti kaikki mahtuu tutustuun rataan ilman että tarvii päälle kävellä...

No taas ei kukaan maksi halunnu alottaa joten me alotettiin.  Ekalla radalla mulla oli jotain ajotusongelmia mutta sitä varten ollaan reeneissä. 

Tokalla kierroksella Harri heitti haasteen että rata kahteen kertaan läpi yhtä soittoo. Ensin takeltelin mutta Harri on opettanu että näille haasteille ei sanota että mä en pysty vaan niihin vastataan että toki mä siihen pystyn! Ja kuinka ollakkaan me vedettiin eka rundi nollana läpi ja siitä hyvä haltuunotto ja meno jatku. Kepeillä jalat hapotti jo kunnolla ja epäonnistuin keinulle heitossa mutta Harri oli mun tekemiseen kuitenkin supertyytyväinen ja toki olin mäkin. Nyt oli ajotukset kohdallaan ja me oikeesti Tripin kanssa tiedettiin ajoissa minne ollaan menossa ja mitä tekemässä. Tän fiiliksen ja osaamisen kun saa kisoihin niin meitä ei pidättele mikään!! Huippu tunne ja tästä syystä rakastan agilityä. 

Lauantaina kävin Tampereen kv näyttelyssä turisteilemassa ja todella pieni koiramäärä oli ylläri. Sielä oli oikeesti tilaa kävellä ja myyjiä oli tosi vähän paikalla. Onneks sentään tuttuja löyty eli pari Mudia omistajineen ja bc kehältä löyty enemmän tuttuja myös Sannaa oli kiva nähdä pitkästä aikaa. 

Tulevaisuuden ostos 


Tripille löyty uus possu sillä vanha on jo kokenu kovia ja siitä on ns nahka jäljellä. Possu sai niin paljon kyytiä että tänään piti ommella jo yks revenny sauma :)
Uusi ja vanha possu


Mentiin mun reissun jälkeen mettään lenkille ja lenkin jälkeen tein kaks esineruutua kolme esinettä molemmissa ja kyllä pieni koira osaa!
Ekan ruudun lopulla yks mies tuli kahden sammarin kanssa siinä viereistä tietä mutta Trip ei ees huomannu niitä sillä työnteko on tärkeempää kun kattella ärhenteleviä koiria, ihana motivaatio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti