torstai 21. toukokuuta 2015

Hyppyserti nro 2

Eilen oli Tamskin iltakisat Eteläpuistossa, tuomarina oli Anne Savioja. 
Luvassa oli kolme rataa pari hyppäriä ja agirata. 

Ekaks alotettiin hyppärillä ja se olikin kiva ja sujuva, toki sai pistää tossua toisen eteen mutta niinhän hyppärillä pitää ollakkin. 
Selvittiin kolmanneks viimeselle puhtaalla radalla mutta sitten takaakiertokäännöksessä jäin vähän ilmeisesti eteen ja rima alas eli tulos 5.

Olin jo vähän menettäny toivon että tupla menee tänäänkin ohi suun. 
No agiradalle lähdin niin että kontaktit tehdään vaikka kilon kappaleissa ja sen takia oltiinkin vähän hitaita kun vaadin alasasti ja keinulla tuli taas Tripille jännitys kun menin ite hypyn taakse. No taisteltiin nollalla maaliin vaikka sijotus oli vasta 12/37 mutta ei sillä väliä nollat nyt ratkasee. 

Sitten vikalle hyppärille koitin olla ajattelematta tuplaa etten mokaa. Rata oli melkein eka rata nurinpäin ja se olikin aika kiemura ja paljon peräkkäisiä tiukkoja haltuunottoja ja kääntöjä. Kun päästiin maaliin ja tajusin että nolla tuli mun tuuletus ja huuto kuulu varmaan kauas :)
on mulla vaan hieno koira!  Kirsikkana kakun päälle meidän sijotus oli 2/29 ja kun Tommilla ja Pöödillä on kaks hyppysertiä niin serti siirty meille!!! Nyt meilläkin on kaks hyppysertiä ja lokakuussa voidaan ottaa viimenen vastaan. 
Nyt on myös SM-nollat kasassa eli yhteensä nollia on nyt 14 kpl. Mehän ollaan myös Ylökkin joukkueessa että kohti Oulua suunnataan kesäkuussa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti