torstai 21. toukokuuta 2015

Vipinää ja vilskettä

Vauhtia on viimeaikoina riittäny jopa niin paljon että blogin päivitys on jääny. 

Helatorstaina oli pentupäivät ja ne alko aamiaisella ja paimennuskisojen sääntöjen ja kisasuorituksen läpikäymisellä. Sitten siirryttiin tositoimiin eli oli ekat mestaruuskisat joihin meidätkin laitettiin vaikka koitin vängätä vastaan :) Haku oli niin että siinä sai auttaa tarpeen mukaan. 

Tiesin että on Tripille vaikeeta kun laitan sen vasemmalta missä on kaks tolppaihmistä koirineen mutta halusin reenata tätä. Ja auttaan jouduin aika paljon että uskalsi mennä ihmisten taakse mutta eipä tätä oo montaa kertaa tehty. Kuljetti lampaat mulle ehkä vähän vauhdikkaasti ja jäin ns jalkoihin kun olin niin pitkällä auttamassa. 
Tolpan kierrolla lampaat katkas varikkolampaiden luo mutta vaikka epätoivo mua valtas niin lopulta saatiin lampaat irti varikolta ja päästiin jatkaan. 
Poispäin ajossa olin ite myöhässä ja lampaiden reitti oli varsin mutkittelevaa kuten peruskuljetuksessakin. 
Sitten häkitys mitä ei oo tehty kun kerran avohäkillä :) lampaat vähän pääsi kiertään karkuun mutta saatiin ne häkkiin ja Trip oli ihanan rauhallinen häkissä ja toi lampaat nätisti ulos häkistä. Mulle sanottiin että lampaat saa karata häkistä niin sittenhän ne oli varsin rauhallisia kun olisivat saaneet karata :)
Mun tarvii opetella oleen paljon rauhallisempi eikä hermostua koiralle. 
Kimmo tuomaroi kisat ja pisteet
Kaari 1/20 lukuisaa avustusta
Lähestyminen 6/10
Kuljetus 5/20 karkas lampaat
Kuljetus/poispäin ajo 5/30 mä möhlin
Häkki 2/10
Yhteensä 31/100 
Tästä jatketaan reenejä Kaislan kanssa. 

Woollandiassa oli ihania pentusia joita vähän kävin palleroimassa Lauantaina oli vuorossa rallykisat Forssassa tuomarina Pia Heikkinen. Rata oli mielenkiintonen ja siinä oli haastetta. 


Ekassa eteentulossa oli vino ja samoin hypyn jälkeen. Sitten vikalla kyltillä ei ollu istunu kunnolla ja tuomari oli pohtinu pitkään että ottaako mitään vai ei mutta kun oli todennu että meidän pisteet riittää tulokseen oli vähentänyt 10p. 
Pisteet 88/100 ja sijotus 3/13 ja toinen tulos voittajasta!Sunnuntaina oli agikisat Takuilla ja 4 rataa, tuomarina Elpi. 
Alotettiin hyppärillä mistä onnistuin pelastaan nollan. Koira kyllä linkoili mutta oli kuulolla, kaaria tuli mutta nyt reenaan tekeen "kankinollia" kuten Jukka käski tehdä. 


Sitten agirata missä oli sellanen suora että jäin täysin jälkeen ja koira otti hypyn väärinpäin eli hyl. 

Kolmannella radalla tyhmä en sanonu a:lla mitään ja hidasteli ja pomppas just ennen alastuloo. Puomin ylösmenossa oli jotain outoo kun Trip ja moni muu hidasteli siinä. Tulos 5. 

Vikalla radalla alko oleen väsymystä ilmassa ja ekaa kertaa loikkas puomin alastulon!! Sitten kun tuli vielä a:lta läpi palautin sen sinne ja rata oli siinä. 

Vauhtia on riittänyt ja riittää vielä vähän jatkossakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti