sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonlopun vipellyksiä

Perjantaina mentiin töiden jälkeen Kaislalle paimentaan ja päästiin uudelle laitumelle ja kolme pässipoikaa oli meidän seurana. Lampaat oli varsin liukkaita sillä eivät oo vielä paljoo koirattuja ja eivät hae ihmisen lähelle. 

Tehtiin hakuja ensin Kaislalta ja Lotalta, mutta Lotta ei oikee ollu vielä valmis tähän tehtävään joten jatkettiin Tripin kans keskenään. Välillä peruskuljetusta ja poispäinajoo mikä jostain syystä ei sujunu yhtä hyvin kun viimeks Somerolla.
Hyvää reeniä saatiin aikaseks ja hyvin Trip luki minne suuntaan lampailla oli vetoo ja sai kulkeen ne suoraan. 

Autettiin vielä Kaislaa siirtään muille reenaajille lampaita ja sitten mentiin jäähdyttely lenkille. 
Sitten suunnattiin meidän porukoille. 

Lauantaina mentiin Valkeekoskelle aksakisoihin ja hitto miten kylmä keli oli. Tuuli oikee kunnolla ja ajottain sato vettä... tuomarina oli Anne Viitanen ja odotin kauheita ratoja mitä sillä on viimeaikoina ollu mutta nää olikin ihan kivoja. Radoilla hyppyjen korkeus vaihteli 65 ja 55, eka hyppy aina isoin ja sitten oli melkein vuorotellen noita korkeuksia. 

Ekalla aksaradalla tippu eka rima, kun koira ei pysyny lähdössä paikalla enkä huomannu korjata sen paikkaa. Eli ekalta radalta 5 ja sijotus oli muistaakseni 5/19 sillä radalla tuli vaan yks nolla. 

Tokalla aksaradalla tein tyhmän virheen takaapäin tuotavalle u-putkelle sillä jäin ulostulosuulle ja koira tuli siitä sisään, tyhmä mä! Tää siis meni hylkyyn. 

Vikana hyppäri jossa tuli mineissä ja medeissä paljon nollia oli helpohko rata mutta siinäkin oli kompansa. Saatiin 0 ja sijotus 3/19. 


Tänään äitienpäivänä otettiin rennosti ja käytiin äidin kanssa mummulla. Lenkkeilin Tripin kanssa ja kävin lenkillä myös Eetun kanssa, oon lenkkeily sen kans viimeks kun oli jotain 10 viikkoo ja nyt on 11kk. Hyvin se totteli ja sen kans oli kiva käydä lenkillä. Opetin sille tänään että mun kädestä ei saa ottaa lelua jos en sitä anna ja vaikka heittelen lelua sen edessä yms se ei saa ottaa sitä ilman lupaa. Myös oltiin ulkona niin että Trip oli myös ja sitä ei ollu lupa kiusata eli rankka päivä henkisesti Eetulle :) Mittasin Eetun ja oli n 81 cm ja on vielä takakorkee ja patteja jaloissa eli kasvaa vielä, saa nähdä kuinka iso siitä tulee. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti