maanantai 9. maaliskuuta 2015

Naistenpäivä Seinäjoella

Lähdettiin aamusta Marjukan ja koirien kanssa Seinäjoelle agikisoihin. Sielä oli huomioitu naistenpäivä siten että ilmosta sai naistenpäivälakun :)

Tuomarina hyppärillä ja ekalla agiradalla oli Hilpi Yli-Jaskari. 
Molemmat Hilpin radat oli aika suoraviivasia ja kivoja. Hyppäri tuntu vähän liiankin suoralta mutta meille tuli virhe heti esteellä 5 kun pakkovalssin jälkeen koira otti riman alas. Sitten siinä tuli kaikkee muutakin esim hätiköin putkeen lähetyksen ja tulos oli hyl. 

Agirata oli kans tosi kiva ja meillä tuli okserin jälkeen yks rima alas ja koira potkas sen keppien viereen jota kukaan ei poistanu ja oli kai siihen kompuroinu mutta tuloksena siis 5 joten tuplahaaveet meni siinä. 

Sari Mikkilä tuli tuomariks viimeselle radalle ja radalla oli tavaraa oikeen kunnolla, ainoot esteet mitä puuttu oli okseri ja rengas kaikki muu oli radalla. 
Rata vaikutti ensin kinkkiseltä mutta se olikin tosi kiva tehdä. Me saatiin taas pakkovalssin jälkeen rima alas ja sitten vielä kaks kieltoo yhdeltä hypyltä eli tulos oli 15. Mä jo sanoin että lopetan kisaaminen kun ei sitä tuplaa tuu, mutta katotaan nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti