sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tottistelua parkkihallissa

Tänään oli Tuuloksessa tokokoe ja tunnetusti tää on aina ostarin parkkihallissa missä on liukas harmaa lattia, mattoo on vaan yhdellä pitkällä- ja lyhyellä sivulla. Tuomarina oli Jaana Tala. 

Ensin alotettiin paikallaoloilla normaalissa järjestyksessä. 

Istuminen 9,5 oli liikuttanu kaksi kertaa etujalkaa

Paikkamakuu 9,5 oli haistanu hiukan mattoo ja liikahti kun aika oli täynnä. Ite olin todella tyytyväinen sillä oltiin ekana ja kuunteli taas vaan mun käskyjä!

Sitten alko yksilöliikkeet, me oltiin tosiaan taas ekana suorittamassa. 

Seuraaminen 7,5 ite olin tähän tosi tyytyväinen sillä koira seuras hyvällä vireellä eikä ollu matkalaukku, pientä ääntelyä liikkeessä. 

Luoksetulo 8 stoppi hieno pieni ennakointi maahanmenoon

Hyppy 9,5 puolikas meni kai kun perusasennossa nojas eteenpäin. Meinasin hämääntyä kun heittoon liikkuri sano että "käsky", päädyin kuitenkin heittään kapulan esteen yli. 

Tässäkohtaa kun sanoin Vesalle tästä käskytyksestä koira hiukan piippas niin Tala hermostu ja sano mulle että nyt koira pitää saada hiljaseks tai hän antaa keltaisen kortin. Huhhuh. 

Ruutu 0 jotenkin arvasin että ei löydä merkkiä, sillä näin on käyny täälä ennenkin ja vasta kolmannella käskyllä löysi merkin. Hieno meno ruutuun ja tosi hyvä seuruuseen tulo. 

Tähän väliin tauko ja vielä tuomari sano että koira pitää saada tauon aikana hiljaseks tai kortit heiluu. No seuraavassa kehässä kiinnitin huomioo siihen etten jätä koiraa muuta kun käskyn alle. 

Tunnari 9,5 puolikas meni alun etukenoasentoon, koira meni suoraan omalle tarkasti viereiset ja toi oman. 

Kaukot 8 napakat hyvät vaihdot

Z 8,5 olin tähän todella tyytyväinen sillä koira teki kaikki liikkeet hienosti eikä ennakoinu yhtään seuruuseen tuloo!! Ollaan siis saatu muutosta tähän kahdella reenillä ja seuruu oli hienoa! Wau!

Ohjattu 7 arvoin vasemman koira jäi merkille ihan vinoon ja oli lähdössä keskimmäiselle ja jouduin sen korjaan, sen jälkeen hieno nouto ja ihan lähellä paluussa pientä kapulan pyöritystä. 

Yhteensä pisteitä 237,5 eli kakkostulos. Meinasin että unohdan SM kisat mutta kuulemma kinkereihin vois päästä vielä kun Trip on tva ja siihen kaks ykköstä niin paikka vois aueta joten koitan saada meille vielä paikan kokeeseen, katotaan sitten miten meidän käy. 

Kokeessa useampi sai suullisen varoituksen ääntelystä ja yksi tyttö otti sen niin raskaasti että sano että ei halua mennä toiseen kehään. Ja mikä oli musta kauheinta niin hän alko itkeen kun hänellä oli tuomarin kommenteista niin paha mieli. Oli pakko halata häntä ja sanoin että mee ihmeessä sinne ja näytä kuinka hyviä ootte. Sanohan tuomari mullekkin että mun koira on hieno kunhan ääntely loppuu. No hän meni kehään ja teki hienoo työtä ja saivat kuus pistettä enemmän kuin me, mutta onneks hän meni ja teki kokeen loppuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti