torstai 18. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset kisat

Sunnuntaina oli vuorossa vuoden viimeiset agilitykisat Tamskin järjestämänä SportDog Parkissa Lempäälässä. 

Kahdella ekalla radalla tuomarina oli Esa Muotka ja viimesellä agiradalla Timo Teileri. 

Eka rata alko hyppy-pituus ja 90 asteen kulma hypylle. Jäin liian taakse pituudelle ja käännyin liian nopeesti kohti kolmosta niin Trip tuli pituuden välistä. Kolmoselle hyvä saksalainen mutta nelosen takaakierron otin liian sisältä siivekettä niin hyppäs sen väärinpäin. Siitä eteenpäin tosi hienoo rataa paitsi että keinu jännitti jostain syystä ja se oli hidas. Tältä radalta siis hyl. 

Seuraavana oli hyppäri joka jatko Esan suorien putkien teemaa, radalla oli kolme putkee varsin tiiviisti keskellä rataa ja kaikki suoria, yks oli 4m lyhyt putki. Radassa oli opettelemista että muistaa mihin putkeen milloinkin piti mennä. Hyppyjä radalla oli vaan 7 joten varsin hyvää putkirallia tässä mentiin. Alussa oli kaks takaakiertoo peräkkäin ja taas ryssäsin sen toisen eli hyl. Rata tehtiin loppuun ja otti päähän kun päästiin maalin kun muuten rata oli tosi hieno, no tätä on agility. 

Viimesenä tosiaan Timon agirata ja en oo viimeaikoina tykänny Teilerin radoista kun ne on ollu tosi teennäisiä ja osittain vaarallisia. 
Tää rata vaikutti ihan ok:lta ja jostain sain raivon päälle ja puristettiin nolla vaikka oli varsin hidas kun taas keinu jostain syystä hirvitti, en tiedä onko sitten jumia jossain lihaksissa tarvii hieroo koira läpi ja varailla Elinalle aikaa kun on se lahjakortti. Meidän sijotus oli 11/56 ja etemä vaatimaton 3,81, mutta se keinu söi aikaa. Mutta molemmilla radoilla a oli loistava!

Mulla leikattiin tiistaina vähän jalkaa joten tuli tauko eikä enää joulukuun viimeisiin kisoihin päästä. Tänään saan purkaa jalasta paketin ja oon onneks saanu varata sille kokoajan joten toivon että pian taas päästään agin pariin. Kahteen rallykisaan on ilmo sisässä joten ehkä alkuvuodesta saadaan avoimen koulari. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti