perjantai 12. joulukuuta 2014

Hyvällä fiiliksellä

Keskiviikkona oli oman seuran reenit joissa meillä vetäjänä on siis Jari Helin. Meillä on kyllä koossa tosi hyvä porukka sillä kaikkien huumori sopii yhteen ja kuitenkin kaikki reenaa ihan tosissaan. Pystytään kuitenkin nauraan toisille ja myös itselle joten tunnelma on rento vaikka reenataan ihan oikeesti, tämmöstä se pitäis ollakkin!

Radassa taas riitti haasteita, mehän tehdään aina Pirisjoen Villen rataa sillä miksi rakentaa uutta rataa kun valmiina on aina hyviä ratoja. 
Yhdessä valssissa Trip tuli aina mun  jalkojen suuntaan mutta kun vaihdettiin se takaakierto-persjättöön niin alko homma pelittään. Alotus oli radassa se haastavin paikka ja kun sen sai sujuun niin siitä oli hyvä jatkaa. Tehtiin vaan yks kierros sillä torstaina on vuorossa Harrin reenit. 


Torstaina tosiaan oli Harrin reenit Lempäälässä ja rata oli hauska kun se ei kävellessä tuntunu niin kireeltä kun mitä oli oikeesti juostessa. Radalla sai taas juosta niin että jalat hapotti loppumatkasta. Trip on tämmösillä radoilla hieno eläin ohjata sillä se lukee itse esteitä niin hyvin ja irtoo todella mahtavasti. Mä oon oppinu niin paljon tolta koiralta ja nautin sen kanssa aina yhteisestä tekemisestä sillä me molemmat tehdään aina parhaamme vaikka mä aina välillä mokailenkin mutta se kai kuuluu asiaan :)


Sunnuntaina mennään tamskin kisoihin ja edessä on kolme rataa, kaks tuomaroi Esa Muotka ja yhden radan Timo Teileri. 

Tänään käytiin Marjukan ja hänen koreilun kansa lenkillä, Marjukalla on yks bc ja kaks shelttiä narttuja kaikki. Porukka tulee hyvin toimeen sillä kukaan ei kukkoile kellekkään vaikka eipä noi tytöt halunnu tänään Tripin kans leikkiä vaikka kuinka koitti niitä saada leikkiin. On kuitenkin kiva kun väillä on juttuseuraa matkassa. 
Puuvuorella yhtäkkiä ihmeteltiin kun meidän joukkoon liitty whippet, oli kyllä kiltti koira ja onneks sillä oli kuonokoppa niin vahinkoja ei silleen olis päässy tapahtuun. Kun Marjukka vähän karjas niin alkohan joku huuteleen irtolaista ja se palas omaan porukkaa vaikka meidän koirat olis kyllä sen kanssa leikkiny :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti