sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Synttärit

Tripillä oli eilen 3vee synttärit ja kyllähän tärkeen presidentin synttäreiden takia suomi liputtaa :)Tripillä ei ollu synttärivastaanottoo sillä synttärit suju Somerolla muiden sankareiden ja Woollandian kasvattien kanssa. Päivä sisälsi paimennusta ja lenkkiä isolla porukalla. 

Me paimennettiin pellolla ja osa porukasta oli hallissa. Ohjelmassa oli kaarireeniä eli hakuja. Eka reeni tehtiin Sabinan ja Ukon kanssa. Hiukan oli Tripiltä unohtunu mitä hauissa pitikään tehdä, mutta onhan viime reeneistä jonkin verran aikaa. Peten ja Karin ohjeistuksella jätin koiran maahan ja menin noin puoleen väliin auttaan koiraa. Lähdössä käytin vielä kättä apuna jotta kaarelle lähtö saatiin sujuvaksi. Toistojen jälkeen homma alko taas muistuun sankarin mieleen. 

Tauon jälkeen mentiin Karin kanssa reenaan eli veljekset Köpi ja Trip reenas ekaa kertaa yhdessä. Kari teki pidempiä hakuja mutta se ei haitannu kun me ja lampaat osataan liikkua. 
Karilta sai hyviä neuvoja jatkoo varten, tässä setissä muutenkin hätäilin kun koira pääsi lampaiden taakse maahan niin otin sen liian nopeesti ajolle ja lauma räjähti monesti useampaan palaan. Sitten autoin koiraa että saatiin taas porukka kasaan ja tässä tuli hyvin samalla reenattua koiran katsomista taakse että huomaa sinne jääneet lampaat. Tosi hyvät reenit!

Sitten oli vuorossa ruokaa ja hyvää sapuskaa Kimmo oli taas lohtinu. 

Ruuan jälkeen lähdettiin porukalla lenkille eli Marika, Katja, Niina, Sabina ja minä sekä iso lauma koiria. Pentuset oli mukana lenkillä ja hyvin jaksoivat lenkin kipittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti