sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viikonloppu Hervannassa

Viikonloppu meni tiiviisti Hervannassa sillä oli Takkujen kaks päiväiset agikisat. Vaikka oli vaan kaks rataa kaikille niin silti oltiin molempina päivinä noin kaks tuntia jäljessä. No tän seuran kisoissa on melkein aina radat myöhässä. 

Lauantaina tuomarina oli Kari Jalonen ja eka rata oli Anne Viitasen tekemä rata. Rata oli haastava mistä varmaan kertoo tulokset eli makseissa oli 37 koirakkoo ja oliko neljä nollaa. 
Me onnistuttiin tekeen nolla ja oltiin sijalla 3. Muutama pitkä kaarre ja Trip oli yllättävän hidas kaikilla kontakteilla, mutta niin oli perjantain reeneissäkin. Näillä missattiin parempi sijoitus mutta turha näitä on murehtia tehtiin kuitenkin nolla!


Toka rata oli myös agirata ja siinä kakkoseste tippu viiveellä, sillä koira oli jo puoliks melkein putkessa kun rima putos. Sitten yhdessä kohtaa lipes esteen väärälle puolen joten hyl, mutta hyvä rata. 

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Anne Viitasen rata ja eiliseen tapaan eka rata oli puolison rata eli tässä tapauksessa Kari Jalosen rata. 
Oli jälleen varsin kinkkinen mutta hyvin erilainen rata mitä yleensä kuten eilisetkin radat. Kari teki radan omalla ykkösluokan bc:llä ja sai virheen ja hylyn mutta muuten ihan jees. 

Meillä meni hyvin radan loppupuolelle asti, mutta kun piti mennä puomille mä ilmeisesti katoin putkee puomin alla ja koira livahti sinne :) muuten hyvää menoo. 

Hyppäri oli varsin mielenkiintonen myös eka hyppy piti hyppyytää vinosti ja sen jälkeen kepit suljetusta kulmasta. Trip saa jäätävän vauhdin aikaseks vaan yhden hypyn hyppäämällä enkä tätä ajatellut. Olis pitäny antaa sille jarru ennen keppejä sillä se tuli niin lujaa että ei vaan voinu taipua ykkösväliin. Korjattiin virhe ja jatkettiin täysillä loppuun ja muuten olikin puhdas rata ja aika oli -9 ja risat. 

Oon todella tyytyväinen koiraan ja siihen että mä oikeesti vedän ihan täysillä vaikka tulee virhe. Tää on hyvä tulevia karsintoja varten sillä sielä tätä myös katotaan. On mulla silti vaan ihan super hieno koira!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti