maanantai 16. kesäkuuta 2014

SM-karkelot

Viikonloppu tuli vietettyä tiiviisti Hakametsän jäähallin pihassa sillä ohjelmassa oli agilityn SM-kisat.

Lauantaina oli vuorossa joukkuekisa ja me lähdettiin ankkurina. Meidän joukkueella oli alla 15 virhettä joten jos saataisiin tulos olisi meidän lopputulos varsin hyvä. Joukkuekisan tuomarina oli Miia Laamnen ja hän olikin tehnyt varsin kivan ja vauhdikkaan radan. 
Meillä valitettavasti tuli eka virhe heti neljäntenä olleena a-esteellä sillä Trip loikkas kontaktin mitä ei oo ikinä tehnyt. Ja kahden seuraavan esteen rimat putos. Tän jälkeen tehtiin jäätävän hyvää rataa viimeseen okseriin asti minkä koira tiputti kun kysy esteen päällä missä mä oon. Mulla loppu puhti pitkällä loppusuoralla, tyhmä join liian vähän päivän aikana. 

Tässä meidän joukkurata


Trip otti rennosti ennen rataa teltalla


Sunnuntaina oli vuorossa yksilökisa ja siihen starttas 208 maksia. Ratahan oli siis hyppyrata ja siinä oli ihanneaika vedetty tiukaks eli 4,1m/s etenemällä 36s rata oli 150m pitkä. Varsin monet sai yliaikaa ja kovin kärkikin teki vaan -2,risat aikoja paras miinus oli 4s luokkaa. 

Mun tyhmästä ohjauksesta johtuen Trip hyppäs nelosesteen väärinpäin kun se ei lähteny ohjaukseen kuten ajattelin ja lähti toiseen suuntaan ja jäin liikaa seisoville jaloille. Tän jälkeen virheenä oli vain yhden esteen ohitus mun löysästä ohjauksesta johtuen ja yks rima alas kun koiralle tuli kiire. 
Video tulee myöhemmin. 

Joukkueradalla ei ajassa paljoo kärjelle hävitty joten kun saadaan homma kasaan meitä ei oikeesti pidättele mikään!

Oli hieno saada kisata Tripin kanssa näin isoissa kisoissa ja huomata että valtava määrä yleisöö kentän laidalla ei haittaa koiraa vaan se keskittyy töihin. 

Me ei lähdetä tänä vuonna maajoukkuekarsintoihin ennakko suunnitelmista poiketen, sillä kun autoni hajos niin se nielee ison huollon kanssa liikaa rahaa. Joten retki Rovaniemelle pitää nyt unohtaa, valitettavasti! Mutta ens vuonna tähdätään Jyväskylän karsintoihin. 
Nyt on noin kuukauden kisatauko jonka aikana on tarkotus operoida a:n alastulo kuntoon. Uus idea asiaan on olemassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti