sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset agikisat

Eilen lähdettiin aamulla puoli seiskan aikaan kohti Lahteen, sillä edessä oli vuoden viimeset agikisat. Tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Johanna Nyberg, radat oli kivoja ja vauhdikkaita.

Ensin aloitettiin agiradoilla ja meillähän oli nousumahdollisuus jos nolla onnistutaan saamaan. Ekalla radalla en ajatellu että koira vois A:lta pongata väärän hypyn kun olin jo pituudella, mutta niin vaan kävi joten eka rata hyl. Kepeille mennessä ilmeisesti laskin köteni kun edeltävän hypyn rima tuli alas,  muuten ihan kivaa tekemistä. Kiva huomata että hylkyratojen lappuihin oli laitettu myös aika, kiitos Vau! Meidän aika tällö radalla oli -9,10 vaikka korjasin sen pituuden ton väärin hypätyn hypyn jälkeen,  kuinka lujaa oltaiskaan menty jos kaikki olis menny kuten piti?

Toka rata oli siis myöskin agirata ja siinä mä mokasin sarjalla, niitä on enää niin harvoin ja tää oli viimenen kisa missä niitä voi käyttää kun ens vuonna se poistuu. Trip meni siis ohi b-osasta ja korjasin vaan sen joten hyl. Aika oli kuitenkin tälläkin korjauksella -11,90!

Vika rata oli hyppäri ja tästä jos ois saatu nolla niin ei oltais saatu sertiä, kun hyppynolla meillä on jo, mutta ilmotin tähän sen takia että jos olis noustu. No mä olin vähän alussa myöhässä ja koira nelosesteestä ohi ja tein taas sen kädentiputuksen keppejä edeltävällä esteelläm tyhmä minä,  joten tuloksena 10, aika -10,39.

Vauhti ei kyllä tän koiran kanssa oo ongelma kunhan kuski pysyy kartalla. Saatiin Seinäjoen kisohin loppiaiselle ilmottautua jälkkärinä joten sillon lähdetään testaan taas halli missä ei olla oltu. Hyvä mieli jäi tästä agivuodesta Tripin kanssa vaikka ei vielä ollakkaan kolmosissa, mutta aikaa on vielä ens kesän sm-kinkereihin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti