sunnuntai 13. lokakuuta 2013

TVA kello käyntiin

Tänään oltiin tokokokeessa Tampereella ja tuomarina oli Ossi Harjula. 

Me oltiin paikallaoloissa toisessa ryhmässä tokana eli suoritus numero oli 6. Vähän aattelin paikkamakuussa että miten käy kun sama belginainen oli ennen meitä jonka käskystä Trip meni piirinmestiksissä maahan, mutta ei tänään :)

Ekana oli istuminen 9,5: Trip oli muuten tyyni ja rauhallinen mutta pari metriä ennenkö olin koiran kohdalla liikutti muutaman kerran etujalkoja. 

Paikka makuu 8: Meni mun käskystä maahan mutta ylösnostossa nousi aina pikkusen edellisten käskystä ja lopullisesti mun käskystä. 

Seuraaminen 8,5: Seuraaminen tuntu ihan hyvältä sillä se ei painanu ollenkaan kuten aikasemmin, nyt ei painanu kun satunnaisesti ihan vähän. Kaavio oli tosi pitkä ja hienosti Trip hillitty ittensä eikä äännelly. 

Z 5: järjestys oli seiso, istu, maahan. Muuten stopit oli hyvät mutta istumiseen annoin jonkun ihme venytetyn käskyn. Koira oli ollu menossa istuun mutta epäröi mun käskyä ja jäi seisoon. 

Luoksetulo 8: Stoppi ei ollu ihan niin napakka kuin on ollu reeneissä ja maahanmeno oli parempi kuin viime kokeessa. 

Ruutu 9: Hieno merkki ja nopee meno ruutuun, hyvä stoppi mutta maahanmenossa jäi vähän ylös siis kyynärät muutaman sentin jotka laski alas kun kävelin kohti. Muuten levollinen makuu ja napakka tulo seuraamiseen. 

Ohjattu 7: Arvoin oikeen puolen eli just sen missä sai viime kokeessa sen aivopeirun ja vaihto oikeen keskimmäiseen. Reenatessa koepaikalla homma toimi mutta kokeessa oli täysin varma että keskimmäinen pitää hakee. Sain sen stopattua kaks kertaa ja lopulta toi oman nopeesti ja nätisti. 

Hyppynouto 9: Istu nätisti heittämisen, annoin kyllä tähän tiukan istu käskyn ennen liikkeen alkua. Siisti nouto. 

Tunnari 8,5: Tuuli kävi tässä kohtaa vasemmalta oikeelle ja oma oli kolmas oikeelta ja Trip tökki pariin kertaan toista oikeelta mutta haisteli kuitenkin vähän eteenpäin ja nosti oman. 

Kaukot 7,5: Ekaan maahanmenoon kaks käskyä ja muuta en sitten tiedä miks noin paljon pois pisteitä. 

Yhteensä 256,5 pistettä ja ykköstulos!! Tää oli meidän neljäs evl:n koe ja tuotti tulosta. Nyt on uus into reenata seuraavaan kokeeseen joka on parin viikon päästä. 

Trip eilisten aluevalmennuksen reenien jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti