lauantai 26. lokakuuta 2013

Linkoomista kisoissa

Tänään oli Tripin kanssa Tamskin agikisat Lempäälässä. Tuomarina meillä oli kaikilla radoilla Tuija Kokkonen. 
Torstaina reenit meni superhyvin joten aattelin että voitais saada jotain kivaa aikaseks, no ajatukseks jäi..

Eka rata oli hyppis ja startattiin jo 9. joten ei paljoo aikaa valmistautua kun en ottanu koiraa halliin. Rata oli sekä kinkkinen että sisälsi suoria kohtia. Kakkosena rengas ja vaikka koitin malttaa paukautti silti siihen. Sitten hyppyhässäkällä tuli vähän erimielisyyttä suunnista ja tulos hyl. 

Toka rata oli aikas suoraviivainen eli vauhtia riittää. Keinu oli kolmonen ja jostain syystä Trip tuli ohi sen jälkeisestä hypystä!! Ja sitten jossain kohtaa tuli vielä yks rima eli tulos 10 aika stopista huolimatta -14,53 etenemä oli jotain 4,21. Olin tähän ihan tyytyväinen sillä koira oli kuulolla suurimman osan ajasta. Oli hauskaa kun kaveri totes että hän ei osannu ajatella kuinka lujaa toi menee vaikka on nähny videoita. Trip on tykki :)

Kolmas rata agirata jälleen oli varsin suoraviivainen ja vauhtia tulee oleen loppusuora tuntu mahdottomalta. Mutta eipä tarvinnu miettiä sinne asti sillä Trip tuli taas kolmosesteestä ohi!! Puomi oli hieno mutta keppien sijaan livahti seläntakaa renkaalle minne mentiin edellisellä radalla. Keppien jälkeen meinasin että teen a:n ja siihen loppu mutta taas seläntakaa koira putkeen, joten siihen loppu, vein koiran pois. En oo ikinä tehny sille tämmöstä ja se oli varsin ihmeissään kun en leikkiny enkä kehunu vaan laitoin sen maahan ja siitä takki päälle ja auton kautta lenkille. Katotaan oliko asialla mitään vaikutusta. 

Mulla alko migreeni kisoissa mutta onneks sain kaverilta lääkettä vaikka ei se ehtiny kaikkee kipua tappaan. Tämmönen reissu tänään mitähän huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti