lauantai 15. syyskuuta 2012

Touhun täytteinen päivä

Tänään oli Leon kalenteri buukattu täyteen erilaista tekemistä. Aamupäivällä oli meidän toinen voittajaluokan tokokoe ja iltapäivälle oli kaks starttia Takkujen kisoissa Hervannassa.

Tokokokeessa  meidät oli taas laitettu ensimmäiseks, että mä inhoon tätä paikkaa...Tuomarina oli Juha Kurtti. Paikkamakuussa Leo nousi seisoon kun tultiin kehänauhalle takasin, pirun koira! Mutta nyt sentään pysy paikallaan eikä kävelly vastaan, kuten viimeks. En ymmärrä mikä tähän on tullu, sillä se ei koskaan avossa tehny tämmöstä, mutta nyt voissa on tämmösen keksiny. Ruutu oli eka yksilöliike ja vaikka se merkkas virittelyssä ruudun eli tiesi missä se on niin kolme kertaa piti sitä käskyttää ennenkö meni ruutuun, sitten stoppasin sen sinne, mutta en ymmärtäny käskee sitä maahan, oltais ilmeisesti saatu jatkaa ja saatu jotain pisteitä. Mutta kun pysähty ruutuun niin vapautin sen sieltä, pirskatti, no ei me kakkostulosta parempaa oltais silti saatu, mutta ei olis taas nollaa ruudun kohdalla...
Pisteet liikkeittäin:

Paikka makuu 7 (nousi siis seisoon)
Seuraaminen 9
Istuminen 8 (tämä varma liike menny jostain syystä siihen että tarvii kaks käskyä)
Luoksetulo 6 (ennakoi stopin ja vähän valu, maahanmeno hyvä)
Ruutu 0
Hyppy nouto 10
Metalli nouto 8,5 (annoin pienen vartaloavun perusasentoon)
Tunnari 8 (meni kerran yli omasta ennekö nosti sen vaikka merkkas sen)
Kaukot 9 (vaihdot oli kuulemma hienot!)
Kokonaisvaikutus 9 (kuulemma hyvää tekemistä, mutta koira on välillä vähän kovakorvanen)

Yhteensä 226p 2. tulos

Iltapäivällä mentiin sitten agikisoihin ja tuomarina Pentti Siimes.
Agiradalla Leo sikaili A-esteellä joka oli nro8, loikkas alastulon ja kun otin esteen uudestaan loikkas sen täsmälleen samasta kohtaa. Seuraamuksena koira pois kentältä ei mitään kehuja/palkkoja päinvastoin sai sättimisen osakseen. Että otti päähän tän jälkeen!

Toinen rata oli hyppäri ja se vaikutti varsin haastavalta, juosta sai sillä radalla kaks suoraa putkee ja yks varsin loivalla kaarteella. Pirskatti tästä nykästiin 0vp aika -2,33 ja sijoutus 2. Jotta joku jäis tästäkin ärsyttään oli se, että vasta kuulemma viimenen koirakko meni meidän edelle ja eroo tuli 0,55s ja voittaja vei hyppysertin... Hitto nää sertit sitten kieltää meitä jotenkin oikeen tarkotuksella. Aina jos päästään palkinnoille niin joku vie sen meidän edestä tai sitten ollaan silleen että serti ei just siirry meille eikä mee kellekkään, tuleekohan Leosta koskaan agissa valioo???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti