lauantai 1. syyskuuta 2012

KV-kisa Ylöjärvellä

Tänään oli vuorossa oman seuran ensimmäinen kisapäivä. Ensin aamusta pitkälle iltapäivään olin töissä ilmossa ja sitten viiden aikaan oli oma vuoro kisata KV-rata, tuomarina norjalainen Jan Eigl Eide. Rata näytti varsin kinkkiseltä radan reunalta katottuna ja pituutta sillä oli maksien kohdalla "vaivaiset" 192 metriä ja ihanneaika 54s.
Kun rataan pääsi tutustuun se ei enää tuntunu niin pahalta, mutta pitkähän se oli kin nälkävuosi ja piti muistaa kaikki pyöritykset. Leon kanssa startattiin ekana ja vaikka sitä ensin kauhistelin niin sinänsä varsin hyvä paikka lähtee, kun muistaa tarkasti omat suunitelmat eikä ehdi näkeen mitä muut tekee. Ja piru vie kuinka ollakkaan me tultiin maaliin tuloksella 0vp ja aika 50,80 eli kirkkaasti hieno nolla! Oli aika reteetä heti ekana rykästä nolla! Missään säkäluokassa ei nollilla juhlittu, sen verran tekemistä radalla oli. Itse en montaa muiden suoritusta nähnyt kun lähtijöitä oli vaan 13 ja oma koira piti jähdytellä. 
Lopputuloksissa oltiin 3. häviten kakkossija 0,47s ja samalla meni Caciagi sivusuun, sillä voittaja ei voi sitä ottaa vastaan joten se siirty kakkoselle. No tää on tätä meidän säkää, aina meiltä menee sertit nenän edestä =) 

Mutta oon niin tyytyväinen koiraan, sillä kontakteilla käyttöön otetut namit toimii ihan oikeesti ja Leo teki tänään hienot kontaktit!
Huomenna jatketaan kolmen radan verran ja katotaan mitä siitä tulee, meiltä puutuu kaksi nollaa ens kesän SM-kisoista tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti