lauantai 21. toukokuuta 2016

Iltakisat

En ihan hetkeen muista että oltais oltu iltakisoissa, mutta torstaina sellaset osu sopivasti kohdalle kun oli vapaapäivä ja se toinen tupla vielä puuttuu niin lähdettiin sitten Vantaalle kisoihin.

Ojangossa oli samaan aikaan epikset ja menin ensin vahingossa niiden ilmoon ja sain aika jyrkästi kuulla että olen väärän seuran kentällä, että pitää mennä Batin portista sisään eikä heidän... no ei taida sieläkään suunnalla ihan sopu olla eri seurojen kesken ketkä Ojangossa reenaa....
Onneks lopulta löysin oikeelle kentälle ja pääsin ilmoon kun sitä ensin matkalla kyselin.

Tuomarina illan oli Ritva Herrala ja tarjolla oli kaks agirataa ja hyppäri niiden välissä. En tiedä miten väärin tuomari oli heränny vai oliko joku kusassu sen muroihin, sillä ihanneajat oli ihan idiootit! Oli vetäny ne niin tiukaks että ei mitään järkee, kaikki ihmetteli menoo sillä ei ole Ritvan tapaista tehdä tämmöstä tyhmyyttä, rimat oli sentään vaan 60cm.

Ekalta radalta saatiin ainoostaan puomin alastulosta virhe, sillä varmaan jo ennakoin putken pään ohitusta mikä oli siinä puomin pään vieressä ja en sitten malttanu ite ehkä ohjata alastuloo loppuunasti. No vielä olis kaks rataa jäljellä tehdä sitä tuplaa.. Aika meillä oli -0,84 mikä kertoo ajoista, olikohan voittajalla -2 tai -3.

Sitten oli vuorossa hyppäri missä ensin olin opetellu rataa niin että jätin viimesen putken tekemättä, mutta Taneli oli kiltti ja sano siitä mulle rataan tutustumisessa niin pääsin sitten tekeen oikeesti oikeen radan. Tässä tuli harmillisesti yks rima alas, mutten todella hyvä rata ja aika oli jotain -2, sillä olis ollu kolmas jos se rima olis pysyny, mutta se tuli alas sellasessa vedätyskohdassa.
Tässä vaiheessa oli selvää että saatiin tupla mutta se oli tupla 5 eikä tuplanolla mitä oltais tarvittu, no näin tänään.

Vikalla agiradalla sitten tehtiin nolla mutta yliajalla! Se oli todella kiemurainen rata ja ainoot suorat kohdat koiralle oli puomi, kepit ja yks suora putki, muuten käännettiin ja väännettiin. Tuomari joutu muutaman koirakon jälkeen muuttaan ihanneaikaa, sillä latas tähän 39s vaikka rata oli jotain 165m pitkä... Jos olis ollu toi aika koko luokan ajan niin kukaan ei olis päässy aikaan, mutta nosti sen jopa 42s niin sitten tuli muutama pieni miinusnolla ja useampi yliaika nolla ja sellasille koirakoille jotka normaalisti kyllä pääsee aikaan. Ehkä tuomari oli ajatellu että turha hakee hänen radoilta puuttuvia sm-nollia, mutta kyllä tämmönen ärsyttää kun ajalla sitten otetaan ne nollat pois kun laitetaan idiootin kireet ajat, kyllä se voittaja muutenkin löytyy.

Mutta kuten Pete sano, niin onneks ei siitä hypäriltä tullu nollaa muuten olis ollu pikkusen ikävä menettää se tupla johonkin yliaika nollaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti