maanantai 11. huhtikuuta 2016

Niin lähellä mutta...

silti jäi lauantaina niin kauas ensimmäinen valiokiinnitys rallytokossa. Tuomarina Tamskin kokeessa oli Minna Hillebrand.
Tein taas valmistelut kuten viime kokeessakin eli kun mestarilla alotettiin olin ajoissa paikalla ja reenasin radan tehtäviä noin 20min ennen rataantutustumista. Se vaan alko hirvittään että lopussa kaikki eteentulot koira käänsi puolenvaihdoks edessä, pikkusen alko hirvittään että mitä radalla tapahtuu. Tässä kohtaa oli parempi viedä koira autoon kun jatkaa.Me startattiin kolmantena ja onneks siinä oli taas aikaa reenata ja vahvistin pelkkää eteentuloo enkä tehny yhtään puolen vaihtoo radalla vaikka se sielä olikin.
Alku oli jännä kun heti toisena oli kolmen hypyn sarja, mutta toisaalta se sai Tripin rentoutuun ja musta loppurata meni tosi hyvällä ja rennolla otteella. Ainoo vaan että tyhmä reenasin merkkiä agin numerokyltillä ja rallyn kyltit on samanolosia mutta toki isompia, lähti siis ensin eteen sielä olevalle kyltille ja siitä -1p.
Edessä puolen vaihdon jouduin uusiin, sillä Trip meinas lähtee kiertään sitä kylttiä, en tiedä sitten oliko verkan ongelma sekottanu jotenkin sen ajatuksia. Mutta kun uusittiin teki sen aivan täydellisesti mutta toki siis -3 uusimisesta, mutta kannatti. Saatiin toinenkin -1 kun muka olin toistanu liikaa käskyä eteen 1-2-3- askelissa...

Käytösruutu oli istuminen oikeella ja ennenkö tehtävä alko, oltiin jo paikalla herättelin Tripin huomioo pienellä nyppäsyllä remmistä ja en tienny että tämmöstä ei saa missään kohtaa tehdä rallykokeessa ja tästä saatiin ylimääränen -2 joten loppupisteet oli 93 kun ilman tota mun nyppäsyä oltais saatu eka kiinnitys valioon... Molemmilla kerroilla se on jääny tosi pienestä kiinni, ekalla kertaa kaatu kylttiteline ja nyt toi mun tyhmyys.... No ehkä se sieltä vielä tulee...

Waude on pariin kertaan reenannu Harrin reeneissä ja viime viikolla päästiin tekeen 9 esteen rataa ja sille alettiin opettaan putkijarrua. Sitten se teki jaakotusta, joten uutta asiaa tuli pienelle koiralle ja oli kyllä väsy kotona.

Lauantaina kävin ostamassa pieniä mattoja ikeasta, joiden avulla meinaan opettaa Waudelle juoksarit. Nyt ollaan vähän sheipattu mattoa ja sitä pitää jatkaa, ehkä myös Tripille samaa vois tehdä.
Muutenkin alkaa Wauden tottis näyttään ajoittain hyvältä, sillä ääntely pienenee kokoajan ja pystyy tekeen jo kivaa seuraamista. Kaukot on tosi hyvällä mallilla mutta toki vielä paljon juttuja puuttuu, mutta hiljaa hyvä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti