sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Jotain uutta ja jotain vanhaa

Wauden reeneihin on tullu uusia elementtejä mukaan, kun ollaan alettu reenaan jälkee, tunnaria ja kontaktilla tarvittavaa mattoo sekä esineruutua.

Jäljellä jouduttiin ensin vähän neuvotteleen, kun ensin oli sitä mieltä että homma on ihan liian jännää, kuten moni muukin uus asia. Mutta kun sai pari helppoo vauvaruutua ja sitten miettiä asiaa hetken niin nyt ajaa jo pieniä jälkiä joissa on aina 90 asteen kulma. Viimenen jälki viikolla oli sellanen että tehtiin kolme lyhyttä että sai välissä aina palkan, mutta ehkä näitä vois pikkuhiljaa yhdistää yhdeks pitkäks kun enää vähän ihmetyttää se muija joka tulee hiljaa perässä =)

Tehtiin tuolloin myös tottista ja pidän sen remmissä että saan oikeen paikan vahvistettua ilman että tarvii antaa pakotteita kun remmi menee mun jalkojen takaa niin ottaa ns itse pakotteen jos menee liian eteen. Alkaa sujuun kivasti ja ääntä tulee enää tosi vähän ja jos tulee ääni tietää ite että se on väärin ja korjaa.
Tein myös muutaman luoksetulon ja niissäkin ääni onneks katoaa kun varmuus tulee mukaan kuvaan.

Tripille tein kolme janaa ja 90asteen kulmat tai terävän kulman. Se otti kaks ekaa kivasti, vähän oiko kulmia mutta kepit nousi päästä. Kolmannella jotenkin sitten sokka repes ja koitti runtata vauhdilla terävän kulman yli mutta otin sen takasin ja rauhotin tilanteen niin löytyhän se kulma, mutta sitten taas heitti höyrylle ja loppukeppi hukku mettään. No siitä ei saanu loppupalkkaa vaan joutu liinassa hakeen mun kans janamerkit pois ja siitä olikin sitten vakava työnsuorittaja ihmeissään. Kun lähdettiin lenkille koitti paikata puuttunutta keppiä kun etti sitä ihan muualta kun missä jälkee tehtiin, mutta yritti kuitenkin =)

Esineitä Wauden kanssa on tehty niin että on yhdessä viety kolme ja sitten lähetän sen etsimään ja hyvin etenee alueella ja etsii kunnolla esineitä eikä heti luovuta jos niitä ei näy. Kun ollaan tehty näitä niin että molemmat on mukana niin toinen on puussa kiinni, mikä on hyvää reeniä Waudelle että joutuu odottaan eikä aina pääse höökään.

Tunnaria ollaan piiloteltu sammalikkoon ja siinä on myös nenä hyvin mukana, sillä tunnaria ei näy kun peitän sen niin syvälle. Tässä vielä välillä kierrokset nousee, mutta työskentely jatkuu vaikka ääntä tulee. Kotona koitin kasojen kanssa , mutta vielä ihan liian aikasta että muita on näkyvillä kun ottaa minkä eka näkee. Reenit siis jatkuu.

Mattoreeni on menny hyvin jakeluun eli mulla on sellanen pieni ovenedusmatto ja siihen tietyllä käskyllä pitää ottaa jalalla osuma kun juoksee. Mattoa oon laittanu eri alustoille ja siihen lähestymisiä eri kulmista ja vauhdeista ja hyvin oivaltaa että sen kautta tarvii juosta. Tästä ne juoksarit lähtee kehittyyn kun keksii oivat keinot.
Tripille ottanu samaa, katotaan saataisko sen kans ennemmin tätä kautta homma kuosiin kun bumbbereitten kautta.

Vanhana juttuna on viime viikonlopun kisat Janakkalassa. Tuomarina kolmella ekalla radalla oli Allan Mattson, nämä kolme rataa oli agiratoja.
Kahdella ekalla radalla Trip oli hyvin yliohjautuva eli kun teki käännöksen normaalissa paikassa mistä koira lukee edessä olevan esteen niin nyt teki heti todella pienessä tilassa käännöksen ja ohitti edessä olevan esteen.... Eka rata meni tän takia hylkyyn ja toisella sain taisteltua meidät vitosella maaliin. Kolmannella radalla oli jo enemmän normi ittensä mutta sellasta hassua herkkyyttä oli matkassa koko päivän ja tulikohan tältä radalta 10vp.
Viimesellä radalla oli tuomarina Heidi Viitanen ja se oli hyppäri. Rata oli kiva, mutta miksi ihmeessä rimat pitää vetää tappiin? Kyllä niitä eroja muutenkin tulee, mutta mutta.. Meillä oli hyvä alkurata sitten menin huutaan yhdessä kulmassa kun koira riman päällä niin mitäs muutakaan siitä seuraa kun että rima alas. Sitten keppien jälkeinen takaakierto oli muka kovin vaikee ja sitä piti korjailla kahteen kertaan. Silti kaiken jälkeen aika oli -6,80 tai jotain että kuinka hyvä oliskaan ollu sujuvalla radalla. No nyt 15 virhettä matkaan. Kisat jatkuu vappuna Seinäjoella, joten sielä koitetaan uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti