maanantai 28. maaliskuuta 2016

SM-nollat kasassa

Eilen lähdettiin viiden tunnin yöunilla Sipooseen, kellon soidessa koirat katto sen näkösenä että et oo tosissas. Ne sai kuitenki nukkua automatkan kun mun piti pysyä hereillä sillä et voi soittaa kellekään kuuden jälkeen aamulla.

En oo ennen vielä tolla hallilla käynyt on aikas uus, sielä on sama jutagrass kun Tamskilla mutta ovat tehneet paljon järkevämmät pohjat niin ei oo niin pehmee kun Tamskilla. Sipoossa sielä on asfaltti alla ja paksu musta solukumimatto ja sitten jutagrass.

Päivän tuomarin oli Esa Muotka ja tosi kivat radat oli tehnyt. Ekana alotettiin agiradoalla ja kun päästiin maaliin luulin että saatiin kaikilta kontakteilta virheitä, näin vaan puomin alastulo vitosen ja kun näin tulokset se olikin meidän ainoo virhe eli vitosella maaliin.

Toisen agiradan alku tuotti päänvaivaa sillä lähdin varsin lopussa 60 koiran luokassa niin ehti kattoon muita. Alussa oli kakkonen takaakiertona ja se ei ollu linjassa kolmosen kanssa mistä mentiin lyhyen putken kautta kepeille. Monien koira kääntyy kolmosen jälkee jaloille ja meni väärään putkeen. Meinasin tehdä tyhmyyksiä ja muuttaa suunnitelmaa mutta en muuttanu tein vaan käännöksen kakkosella paljon aiemmin kun mitä harjoittelin ja hienosti koira paino kepeille. Otin kontaktit tosi tarkasti edellisen radan takia ja tähän palo aikaa. Saatiin nolla sijotuksella 6/60.

Viimeisenä hyppäri missä tuli paljon rengasvirheitä, se jouduttiin jopa vaihtaan kun yks koira meni niin lujaa sitä päin että ketjut hajos. Päästiin nollalla kolmanneks viimeiselle eli pituudelle ja ohjasi sen huolimattomasti, tyhmä mä, ja koira tuli ohi ja se siitä. Siihen valu tupla mikä vielä tarvitaan karsintoihin.

Mutta meiltä puuttu yks aginolla sm-kisoista ja nyt se on kasassa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti