tiistai 26. huhtikuuta 2016

Aksa reeniä

Waude reenaa nykyään myös Harrin reeneissä niin saadaan jotain säännöllisyyttä touhuun ja että joku kattoo meidän perään. Eilen Waudella oli kolmannet Harrin reenit ja olinkin yksin koirieni kanssa sielä joten saatiin reenata oikeen antaumuksella kun aikaa oli tunti ja vartti =)

Ensin reenasin Tripin kanssa ja Harri kellotti alotusta kahdella eri tapaa, kiva aina välillä saada tietää mikä ohjaus on nopeempi, mutta lopulta eroo tuli vaan kolme kymmenystä mutta toki sekin ratkasee tiukassa tilanteessa.
Oli taas sellasia kohtia mitä saantiin vääntää, ei siis koiran takia vaan mun. Mutta tää on se suola tässä lajissa että ite siinä ryssii ja koira tekee mitä sille näytät. Harri onneks on pitkämielinen vaikka välillä joutu ihan konkreettisesti kädestä pitäen selittään mitä haluaa ohjauksessa mun tekevän, mutta vetoon siihen että eilen oli työvuoro 4/7 joten ei ihan aivot kulje aina mukana näissä pitkissä vuoroissa.

Waude pääsi tekeen radanpätkiä, sillä eihän se osaa vielä kontakteja ja keppejä, niitä vasta aletaan opetteleen. Ekaa kertaa kaikki hypyt oli 55cm, mutta hienon pehmeesti se vaan suoritti kaikki, vaikka en epäillykkään että ongelmaa tästä tulis on se sen verran hyvä hyppään. Mutta varsin hyviä pätkiä saatiin aikaseks, ensin otettiin putki-hyppy-rengas, mutta jouduttiin ensin ottaan vaan rengasta sillä vauhti oli vielä vähän liikaa, mutta kun tehtiin osissa ketjutettuna takaa eteenpäin niin lopulta saatiin koko pätkä tehtyä! Sitten reenattiin takaaleikkausta ja hienosti pieni koira käänty mutta alkuun väärään suuntaan =) Mutta alettiin saamaan muutama käännös oikeinkin päin. Ja tehtiin samaa myös ennakoivalla valssilla ja kun vaan rohkeesti käänsin niin hienosti Waude tulee käännöksiin. Hyvin se myös vastaa jarrutuksiin vaikka niitä on tosiaan tehty vasta vähän aikaa.
Tehtiin vielä hyppy muuri yhdistelmää, mutta siinä ensin vähän muuri huimas pientä, sillä se oli maksimuuri ja ei Waude vielä oo tehny sitä isona, joten taas ensin jumpattiin sitä ja sitten saatiin toimiin miten oli alkuperänen suunnitelma eli lähetys eteen hypylle siitä kääntö ja muurille.
Tehtiin vielä pientä hyppy putki rataa ja siinä opeteltiin lähetystä toiselle esteelle sivuetäisyydeltä ja kunhan mä olin oikein päin niin ei mitään ongelmaa.
Pieni koira teki paljon, mutta ei sillä sitten toista kierrosta enää tehty vaan annettiin jäädä jälleen hautumaan.

Tirpin kanssa toisella kierroksella keskityttiin lähetyksessä mun kropan asentoon, että koira saa suorittaa rauhassa esteet mutta silti tietää minne ollaan menossa eikä tarvi ryntäillä mun perään.

Oli tosi hyvät reenit molemmille ja aattelin että Waude olis kotona väsyny, mutta mitä vielä se heitteli puruluita ja riehu kun ei olis reeneissä ollukkaan... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti