sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Paimenessa ja agikisoissa

Perjantaina oltiin jälleen Kaislan luona paimentamassa ja teemana oli jaon opettelu. Tätä ei ollakkaan koskaan tehty joten ihan kiva oli päästä tekeen jotain uutta ja vähän päästään myös Trip tekeen uusia juttuja.
Kaislalta tuli hyviä neuvoja ja kun en liikaa kirmannu aidalta koiraa vastaan niin saatiin muutama jako ihan onnistuun ja koira oli tyytyväinen kun sai pitää laumoja erillään. Isot pässithän on jo varsin haastavia sillä ne jää kyttään koiraa tosi helpolla ja pukkaa kyllä varsin nopeesti. Näytti hyvin että Trip nautti kun sai pidettyä porukat erillään ja siitä pikku hiljaa ajettua niitä erilleen. Kaislan sanojen mukaan tää oli "munan kasvatus" reeniä =)
Tekee kyllä Tripille hyvää tämmönen kun nyt on niin paljon tehty hakuja ja ajoja mitä toki kans pitää reenata mutta nyt kun pääsi tekeen jotain ihan uutta niin intoo oli hienosti uudella tavalla. Kun saatiin eka jako onnistuun tuli seuraavaan jo paljon rohkeemmin, toki kun tiesi mitä tehdään ja oli onnistuminen alla.

Pari kierrosta tehtiin tätä ja oli kyllä kivaa, pidempääkin olis voinu jatkaa, mutta pimeys lankes päälle joten Waudekaan ei päässy tänään valitettavasti lampaille.
Oli kivat reenit ja silleen oli kivaa että paikalla oli muitakin, sillä tähän asti ollaan aina oltu kaksin Kaislan kanssa vaikka ei siinäkään mitään vikaa oo kun seura on hyvää.

Siitä mentiin meidän porukoille ja oli kiva olla sieläkin yötä pitkästä aikaa. Tää oli eka kerta kun Waude oli yötä muualla kuin kotona ja ensin ei meinannu nukkuun menessä rauhottua millään vaan joutu komentaan nukkuun. Toivotaan että ens viikonloppuna nukkuu vieraassa paikassa jo paremmin. Vaikka hyvin se yö meni kun lakkas vinguttamasta leluja =)
Waude oli niin hyvä kun se ei ensin ymmärtäny miten sellasen litteen lelun saa suuhun vaan hyppi ja murisi/vinku sille kun ei saanu sitä suuhun ja toki vielä enemmän otti päähän kun Trip tiesi miten se napataan suuhun. Mutta kun lopulta vähän sitä autoin niin oppi ottaan sen suuhun ja siitä ralli repes porukoilla ja vielä kun oli paljon avointa tilaa rallata ja heitellä leluja.

Lauantaina mentiin Takkujen agikisoihin ja molemmat radat oli agiratoja ja tuomarina Petteri Kerminen. Eka rata oli kiva ja sujuva sopivasti ansoja sisältäen. Hiukan katoin hitaasti kun toka hyppy oli takaa kierto ja oli vaan 50cm korkee kun muut oli 60cm, jälkeenpäin kuulin että se oli ollu moka, mutta oli se silti osalta pudonnu. Valitettavasti välissävedossa jostain syystä kakkoshypyllä Trip oli potkassu takajaloilla riman päällä ja sai sen alas joten tuloksena 5 ja sijoitus 8. Vaikka olis ollu nolla niin hävittiin voittajalle 2 sek joten oltais oltu vasta 5. joten ei oltais tästä saatu sitä viimestä sertiä kuitenkaan.

Toka rata oli vähän kuin eka väärinpäin ja Trip tiputti heti ekan riman, en tiedä johtuko siitä että puomi oli kakkonen ja aloin juosta kun vapautin sen, hätäilikö  vai mistä johtu, en tiedä. Ite möhlin muurilla sillä putki syötti siitä ohi ja en ottanu tarpeeks tarkasti. Lähetin putken kautta uudelleen, mutta kun a:n jälkeen otti vielä kaks rimaa alas lopetin siihen. Ilmeisesti on jumia kropassa kun toisella radalla vaan roikotteli takajalkoja ja haukkuminen oli sellanen erilainen kuin normaalisti. Nyt tarvii saada sille hieronta ja sitten vasta uudelleen agikisoja kuvioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti