maanantai 7. syyskuuta 2015

Mestarin korkkaus

Käytiin Tripin kanssa 29.8 rallytokossa pitkästä aikaa ja mehän kilpaillaan mestarissa ja tää oli meidän ensimmäinen kisa tässä luokassa. Tuomarina oli Pia Heikkinen.

Ennen rallykoetta niin käytiin Kaislalla paimentamassa ja Waude pääsi kans lampaille ja oli taas kiva itsensä ja pyöritteli kivasti lampaita.

Tripin kanssa tehtiin hakuja ja häkitystä. Häkki meinas vaan välillä olla meidän kans erimieltä kun meinas kaatua =)
Trip toimi tosi hyvin ja mulle teki hyvää että oli viimenen lauantai kun Heikin Leipä oli auki ja kun ilma oli hieno niin väkeehän riitti. Jouduin meinaan tekeen toisen reenin näiden asiakkaiden silmien alla kun tulivat kiinnostuneina kattoon että mitä tapahtuu. Häkityksessä lampaat meinas lähtee karkuteille mutta sain pidettyä itteni rauhallisena ja saatiin häkitys onnistuun. Ekalla kertaa häkissä lampaat väisti hyvin koiraa mutta seuraavilla kerroilla ne liimaantu häkin seinään eikä halunnu enää väistää koiraa tai päästää sitä väliin. Tarvi sitten mennä auttaan että saatiin eläimiin liikettä ja että pääsin häkin ulkopuolelta ohjaan koiraa että saatiin lampaat pois häkistä.
Onnistuneet hyvät reenit ja siitä sitten kohti Hämeenlinnaa.

Hämeenlinnassa tai Rengossa missä koe oli niin alko käymään ukkonen oikeen kunnolla, että voittaja luokka keskeytettiin hetkeks jotta ei joudu kukaan pahimpaan jyrinään. Me oltiin tässä kohtaa koirien kanssa suolla lenkillä, vettä ei pahemmin satanu mutta jyrinää riitti.

Rata oli mukava ja siinä ei ollu mitään kauheen pahoja kohtia. Ekana tehtävänä oli merkille lähetys ja sehän Tripille on kiva liike. Oikeelta puolelta saksalaisessa kävi koiralle hassu moka sillä lähti ensin kääntyyn mun suunnan mukaisesti ja sitten korjas mutta tästä meni heti -10p. Sitten mä tyhmä hypyssä olin ilmeisesti taputtanu reiteen kun hypyssä käskytin seuruuseen sillä siitä ohjaaja virhe -3p. Sitten askel peruutuksissa Trip tuli kahden askeleen peruutuksessa vähän liian reippaasti ja astu mun varpaalle niin tästä kontrolli -1p joten tuloksena kaikkiaan 86p ja tosi hyvä alotus mestarissa. Toki otti päähän se saksalaisen ajatus katko koiralta kun siihen meni eka kiinnitys valioon mutta olishan se liikaa ollu että ekasta kisasta heti kiinnitys valioon.

Ollaan käyty kisaamassa muutamat kisat aksaa ja niissä vähän tuli rimoja alas eli koira varmaan jumissa joten ei niistä sen enempää. Tässä on ajatukset menny muihin probleemeihin mitä tuli yllättäen mutta kerrotaan niistä sitten enemmän kunhan saadaan kaikki tulokset ensin omaan tietoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti