lauantai 8. elokuuta 2015

Tiputetaan eka rima...

Eilen oltiin Takkujen agikisoissa ja tuomarina toimi Reetta Pirttikoski, radat oli ihan älyttömän mukavat ja virtaavat, ei mitään ylimääräistä tyhmää vääntämistä.

Ekalla radalla oli paljon tippunu ekaa rimaa jo mineillä ja medeillä eli siinä lähdettiin ihan vinosta ja seuraavana oli putki. Trip on aina ennen selvittäny tämmöset kohdat ilman mitään ongelmia mutta ei sitten tänään eli heti ykköshypyn rima alas... ja sitten pakotin sen tuleen ihan alas asti a:lla koska ei enää voitu saada sitä viimeistä sertiä. Puomilla annoin sen juosta alas sillä on aina osunut hyvin, mutta nyt Reetan käsi nousi ylös. Muuten rata oli hyvä ja sujuva, mutta toki aikaa ei voi nollan tehneisiin verrata kun a:lla palo aikaa.

Toisella radalla lähdettiin ihan suoraan hyppy-pituus ja näin että koira tulee ihmeellisesti jalat vähän joka suuntaan sojottaen ekalla hypyllä ja sittenhän se rima sieltä rävähti alas. Koira tuntu tosi tahmeelta radalla ja kun pääsin suoralla sen eteen niin jotenkin aavistin että ihan ei oo Trip nyt vireessä. Ja huomas sen ajassa kun voittaja oli 37 ja risat niin meillä oli 40 ja risat. En tiedä sitten oliko kuumalla kelillä +27 jotain tekemistä ja sillä että ratojen välissä oli 3 tuntia aikaa. Toki onhan Trip tottunu näihin odottamisiin mutta kun ei tänä kesänä oo montaa päivää lämmintä ollu ja sitten yhtäkkiä tulee taas kuuma päivä niin voi tehdä osansa. Joi kyllä hyvin ekan radan jälkeen mutta ei ollu ihan oma ittensä. Tarvii sitä käsitellä ja tilata taas hieroja sen käymään läpi.

Waude oli hurmaava oma ittensä ja varauksetta meni kaikkien syliin jotka vähänkin sitä halus rapsutella ja jopa kiipeili kavereiden syliin niiden tuoliin =) Kattelin eilen että Wauden kasvupatit ei oo enää mitenkään kovin isot, että voisko olla että siitä tulis sellanen sievän kokonen pieni mies, no se jää nähtäväksi ja siitä tulee just sen kokonen kun tulee, hyvä se on kuitenkin =)

Onneks on jo hampaat alkanu putoileen, kolme hammasta alhaalta edestä on jo irti ja yks melkein irti sekä ylhäältä keskimmäiset on ihan kohta putoomassa, me Tripin kans tykätään että hampaat putoo sillä pikku mies ei sääli käytää noita hampaita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti