tiistai 11. elokuuta 2015

Uus autohäkki on mahtava

Oon himoinnu jo pitkään Variocagen häkkiä, mutta kun ne on niin pirun kalliita. Sitten löysin saksasta reilun 200€ halvemmalla kun täältä ja kaverin kanssa oltais se saatu tänne järjestettyä. Mutta sitten kun osto tuli ajankohtaseks ne oli päivittäny nettisivunsa ja samalla häkin hinta oli hypänny reilun 200€ ylöspäin eli oli kalliimpi kuin täälä. Heinäkuun lopulla huomasin että Kulkukoiralla oli alennusmyynti ja kävin heti kiinni tarjoukseen ja sain viimesen doubleXXL häkin. Häkki toimitettiin tosi nopeesti eli maanantaina lähti lähetys ja tiistaina oli jo noudettavissa.
Vaikka häkki tuli jo viime viikolla niin eilen sain sen Lizan kanssa laitettua autoon. Pieni ongelma oli vielä tuodessa sitä ulos kun kokosin sen sisällä niin eipä mahtunu mun haitarioven takia ulos joten ei kun purkaan se ja koota ulkona uudestaan =)

Tänään oltiin ekalla ajelulla koirien kanssa ja hitsi toi häkki on ihana, siitä ei kuulu mitään ääntä ajoit sitten soratiellä tai hidasteiden yli! Koiratkin tuntuu viihtyvän tossa ihan hyvin, sillä nyt Tripkin mahtuu istuun ihan suorana eikä tarvi olla rysyssä. Waude hyppäs tänään ekaa kertaa ite autoon, joten kai se on uskottava että siitäkin tulee iso poika pikkuhiljaa, hampaathan jo vaihtuu kovaa vauhtia.

Tänään vähän reenailtiin poikien kanssa eli Tripin kanssa tein uuden merkin kiertoo ja kapulan nostoo, kyllä tulee tosta ehkä vaikee liike kun koira näkee kapulat tötterön kierrettyään. Ja muutenkin tarvii miettiä sitä käskysanaa kun koittaa tietty stopata tonne kun merkille. Tehtiin myös rallyn mestarin merkille menoo eikä mikään ongelma ja näin uskoinkin. Edessä puolenvaihto on vaikee.

Waude kans opetteli kiertämistä ja seuraamista ja kapulan noutoa. Hitsi mikä vauhti sillä on kapulaan ja tuo jo tosi hienosti. Seuruutakin onnistuu jo muutama askel ilman mitään imutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti