lauantai 25. heinäkuuta 2015

Voitto kotiin!!

Torstaina oli oman seuran iltakisat Mutalassa, missä tuomarina kaikilla radoilla oli Jari Helin.

Agisertiä ei Jarilta oltais voitu ottaa vastaan, sillä yks serti Jarilta jo on. Se ehkä hiukan latisti omaa fiilistä näillä radoilla vaikka ainahan ne nollat on tervetulleita ens vuoden sm-kisoja ajatellen.

Ekalla radalla alussa tyhmä otin pari askelta liian vähän ja sain Tripin taipuun tiukasti ihan väärään putkeen, joten tästä heti alussa hyl. Loppurata tietysti hienosti...

Toisella radalla oli putkiansa mitä en tutustumisessa ajatellu ollenkaan ja kun lähdin kolmantena niin ei siinä kerinny muita katteleen. No koira lipes siis putkeen hypyn sijasta ja siitä hyl.

Hyppäri vaikutti kans ihan kivalta ja haastavalta ja siinä sitten onnistuttiin rykäseen 0vp ja ihmeekseni sain kuulla että oltiin johdossa meidän radan jälkeen. Vielä meidän lenkinkin jälkeen oltiin ekana ja muutama koirakko jäljellä, joten jännitys lähti siitä nouseen, että oikeesti otetaanko voitto kotiin. Toiseks viimesenä lähti koirakko joka voitti kaks ekaa rataa ja he oli ainoita jotka olis meiltä voinu voiton viedä ja kun heille tuli virhe mun suusta tuli spontaanisti "jes" en siis toki tarkottanu että kiva että niille tuli virhe, vaan ite jännitti sitä että voitetaanko vai ei ja kun voitettiin niin toi lipsahti suusta =) Mutta nyt on yks voitto seuraaviin karsintoihin kasassa! Koirakoita oli luokassa 45 joten mitään ihan pientä luokkaa ei voitettu. Valitettavasti sertiä ei voitu ottaa vastaan kun meillä ei oo vielä aika täynnä, sillä eka serti saatiin viime vuoden lokakuussa.Perjantaina Waude oli ekoilla rokotuksilla ja mentiin kunnan lääkärille kun meidän oma lääkäri on vielä saikulla. Otin W:n yksin sinne sisälle ja hiukan sitä jännitti liukas lattia. Ensin punnittin sen ja painoo oli 8,9kg. Lääkärissä kaikki oli kunnossa ja rokotusta ei ees huomannu kun sai nameja.
Trip sai lääkäriltä merkinnän paimennuksen kisakirjaan että purenta on ok ja kivekset on paikallaan.

Lääkäristä mentiin Kaislalle paimentaan ja Kaisla otti Lotan reeneihin ja meillä oli pientä hankaluutta kuljettaa kolme pässiä pellolle mutta lopulta ne sinne saatiin.
Tripille oli taas vaikeeta vasemman puolen haku ja sitä sitten hinkattiin ottaen välillä oikeelta ja vasemmalta välillä lyhyemmällä matkaa. No saatiin onneks ihan hyviä hakuja aikaseks ja tehtiin tauon kanssa kaks eri settiä. Painotettiin reenit aika puhtaasti vaan hakuihin ja tuonteihin eikä tehty oikeestaan muuta.
Lopussa pidettiin heti sadetta katoksessa kun vettä tuli ja ei tullu silleen "kivan" vaihtelevasti. Sitten kun lähdettiin viemään lampaat takas laitettiin Lotta eteen jarrukoiraks ja Trip taakse kuljettaan. Autosta otettiin Waude vielä mukaan kun lähdettiin Kaislalle ja pidin sen remmissä kun pentupäivistä aattelin että se lähtee niitä viemään vauhdilla ja niihän siinä olis käyny, mutta hienosti pieni autto kuljetuksessa. Pääsi vielä pyöröön vähän lampaiden kanssa ja jälleen haki ite tasapainoo ja osas palauttaa karanneen lampaan takas laumaan. On se vaan pätevä pieni sillä ikää sillä on tänään tasan 12vko =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti